Cosmoetican energeettinen hoito

Cosmoetica valmistaa tuotteita parhaista luonnollisista raaka-aineista, jotka ovat kaikki luomusertifioituja, ja jotka seuraavat mahdollisen tarkasti biodynaamisen kalenterin kiertokulkua. Huolellinen ja hellävarainen tuotanto hyödyntää ihmisten tietotaitoa ja kunnioittaa kasvien parantavia voimia. Tuloksena on tuote, joka sisältää elämää ja elinvoimaa.

Cosmoetica: 1 tuote

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Kasvit poimitaan kunnioittavilla menetelmillä ja tekniikoilla, ja prosessit ovat tiukkien laatukontrollien alaisia. 

Cosmoeticalla on tavoitteena hyödyntää kasvien parhaat ominaisuudet voiteissaan ja lotioneissaan, ja yrittää tehdä kaikki mahdolliset tehtävät niinä päivinä, jolloin kasvin kukin osa - juuret, lehdet, kukinnot ja hedelmät - ovat parhaimmillaan. Työstäminen tehdään menetelmällä, joka johtaa sekasorrosta järjestykseen, rytmisesti ja pidempiaikaisesti, jotta ainesosat vaikuttavat tuotteen elinvoimaan. 

Käyttämällä erityisen resonassimuodon tekniikan ominaisuuksia saadaan morfologinen kenttä, joka välittää kasvin positiivisen vaikutuksen laajemmalle. 

Cosmoetica haluaa valmistaa tuotteita, jotka tasapainottavat ihmisen puutteellista suhdetta luontoon ja palauttavat yhteyden ihmisen ja kasvien välille. 

Cosmoetican tuotteet ovat: 

  • 100 % luonnollisia ja luomulaatuisia
  • ilman täyteaineita
  • ilman maaöljyjohdannaisia