Beautytrends 2016

Beautytrends 2016

Luonnonkosmetiikka pystyy aivan samaan kuin niin kutsuttu tavallinen kosmetiikka, eikä luonnonkosmetiikkaa tarvitse piilotella tavallisen kosmetiikan taakse. Katsotaanpa mitä uusia trendejä löytyy myös luonnonkosmetiikan saralla vuonna 2016!

Kaikkia uusia suuntauksia mitä kansainvälisillä muotiviikoilla tavataan, taitaa olla mahdotonta toteuttaa kotioloissa, joskus tulee hinta vastaan ja joskus nämä muotiviikkojen trendit ovat yksinkertaisesti vain liian outoja. Mutta muutamat ideat ovat kuitenkin käyttökelpoisia ja lisäksi vielä helposti toteutettavissa ja näin sitä taas pysytään muodin aallonharjalla.  

Silmät

Tänä vuonna eyelineria voi käyttää luovasti. Silmät voidaan kehystää kunnolla tai eyelinerin värin voi vaihtaa vaikkapa valkoiseen. 

Myös jo klassikoksi muodostunut smokey eye-silmämeikki pitää pintansa. 

Vuonna 2016 saa myös luomiväreillä leikkiä. Luomille voi levittää surutta sinistä tai vihreää luomiväriä, nämä sävyt antavat oikein käytettynä silmille kesäistä tuoreutta. Näiden sävyjen kanssa on kuitenkin noudatettava pientä varovaisuutta. Sinset tai vihreät luomet yhdistettynä muuten runsaaseen meikkiin ei ole kovin hyvä idea.
Lisätehostetta silmämeikkiin voi tuoda myös erilaisilla glitteriluomiväreillä. Jos taas pitää luonnollisemmasta lookista voi luomille levittää pronssisävyjä. Lämpimät sävyt korostavat kaikenvärisiä silmiä ja tuovat katseeseen lämpöä. 

Kulmakarvat

Kulmakarvat tulisi olla tuuheat ja harjatut, mutta samalla myös luonnolliset. Kulmakarvat tulisi harjata tämän vuoden trendin mukaan rohkeasti ylöspäin. Huomioithan kuitenkin omien kulmiesi luonnollisen värin ja muodon, etkä sorru ylilyönteihin. 

Huulet

Huomiota herättävät huulipunat ovat olleet jo pitkään muodissa. Myös tänä vuonna huulet saavat ollea muhkeat. Väreissä kannattaa suosia esimerkiksi marjanpunaista, pinkkiä tai vaikka nuden eri sävyjä. 

Hiukset

Tämän vuoden hiustrendeissä näkyy lämpimät blondin sävyt ja punaisen eri sävyjä. Myös kylmä hopea pitää yhä pintansa. 

Kampauksissa näkyy kaksi eri suuntausta: ylipitkä polkkatukka, pehmeästi leikattu suora otsatukka, joka saa ulottua aina kulmakarvoihin saakka ja kiiltävät pitkät hiukset "sleek" -lookilla. Tämä wet-look on helppo toteuttaa ja hiukset voi jättää auki. Karkeasti sanottuna, vuonna 2016 hiukset pysyvät muodikkaasti huolettomina. 

Tänä vuonna hiuksia voi koristella myös erilaisilla pannoilla tai hiuskoristeilla. Myös yksinkertaiset nahkanauhat ja rusetit sopivat tähän vuoteen.  

Kynnet

Hyvin lyhyesti: tänä vuonna kynsissä saa näkyä rohkeat, punaiset sävyt tai lineaariset mallit.