Bio Marina - sielua hyväilevää kauneutta

Bio Marina - sielua hyväilevää kauneutta

Bio Marina on kosmeettiikkasarja, joka on suunnattu erityisesti hiuksille, vartalolle ja kasvoille. Se on ympäristöystävällinen, luomulaatuinen ja vegaaninen. 

Bio Marinan filosofia tähtää kestävään ja kokonaisvaltaiseen kauneuteen. Kauneuteen, joka on leikkisää ja rehellistä ja joka säteilee luonnollisuutta. Bio Marinan tuotteet ovat yksinkertaisia ja rehellisiä. Nauti luonnonkosmetiikan luomuksista - ei tuottajilta kuluttajille, vaan ihmiseltä ihmiselle - osana arkeasi. Bio Marina tukee luonnollista, sisäistä kauneutta ilman kiertoilmaisuja ja uudissanoja. Tuotteet kunnioittvat kauneutta ja ne tukevat kokonaisvaltaista harmonian, yhteyden ja tasapainon järjestelmää. 

Pakkaukset

Bio Marinalla on näkemys, että kestävyys on aito ja hyväksyttävä välttämättömyys, jonka on oltava myös tehokasta, palkitsevaa ja hauskaa. Siksi yhtiön sisäinen asiantuntijatiimi on suunnitellut raikkaita pakkauksia, jotka poikkeavat klassisten kosmetiikkapakkausten kuvakielestä naisellisilla, harmonisilla ja hauskoilla kuvilla. Kaikki pakkaukset on valmistettu kierrätetyistä PET-materiaaleista. 

Uudet tuotteet

Bio Marinan uusimmat tuotteet ovat hiustenhoitotuotteita, jotka huolehtivat myös päänahan kunnosta. Uusi sarja koostuu kolmesta shampoosta: päivittäiseen käyttöön sopiva shampoo, hiuksia uudistava shampoo sekä shampoo, joka pitää huolta päänahan talirauhasten tasapainosta. Lisäksi sarjaan kuuluvat uudistava hoitoaine sekä "Light Up" -öljy.  

Kaikki tuotteiden ainesosat ovat huolella valittuja ja ne muodostavat tuotteita joissa on oikea koostumus ja viskositeetti. Myös vaahtoavia ominaisuuksia on pyritty välttämään sillä pitkään käytettynä tällaiset aiesosat ainoastaan pilaavat hiukset. Lisäksi tuotteet sisältävät inuliinia, joka varmistaa hiuksien riittävän kosteuden saannin. Lisäksi tämä molekyyli vähentää hiusten sähköisyyttä ja hiuksista tulee helposti kammattavat.  

Valikoima

Suojaava shampoo: Ainutlaatuinen ja tasapainoinen kasviperäisten vaikuttavien aineiden sekoitus tekee tästä shampoosta ihanteellisen tuotteen päivittäiseen puhdistukseen. Luomujasmiininkukkauutteet vahvistavat päänahkaa, suojaavat sitä ja vahvistavat hiusten luonnollista kiiltoa. Samalla luomuvadelmanlehtiuutteet virkistävät ja rauhoittavat ihoa. 

Korjaava shampoo: Bio Marinan RESTRUCTURING-Shampoo on ihanteellinen kiillottomille, rasittuneille ja käsitellyille hiuksille. Se uudistaa hiusten rakennetta ja antaa näin kiiltävämmät hiukset ja lisää kimmoisuutta. Passionkukan uutteet kosteuttavat, suojaavat ja ravitsevat sekä antavat uutta elinvoimaa. Pellavansiemenen uutteet ja damaskonruusu tunnetaan niiden ravitsevista ja rauhoittavista ominaisuuksista, ja ne auttavat hiuksia saamaan luonnollisen kiiltonsa takaisin. 

Tasapainottava shampoo: Tämä BALANCING Shampoo on kehitetty erityisesti rasvaisia hiuksia varten, ja se normalisoi talintuotantoa valikoitujen ainesosiensa ansiosta ensimmäisestä hiustenpesusta alkaen. Sen sisältämät olkikukan ja villin orvokin luomu-uutteet tasapainottavat, puhdistavat ja vahvistavat päänahkaa. 

Valikoimaa täydentävät: 

Going Deep! Hiusten rakennetta uudistava hoitoaine: Tämä hoitoaine on ihanteellinen hoito kuiville, kiillottomille, värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Aktiiviset vaikuttavat aineet antavat tuuheutta, kiiltoa ja vahvuutta. Lisäksi hoitoaine tekee hiuksista helpommin kammattavat. 

Light Up! Brightening Dry Oil: Tämän nopeasti imeytyvän kuivaöljyn innovatiivinen koostumus sisältää runsaasti aktiivisia kookosöljy- ja sokeriestereiden vaikuttavia aineita. Se antaa hiuksille ennennäkemätöntä kiiltoa, ravitsee ja parantaa kammattavuutta. Öljy ei tahmaa hiuksia eikä tee niistä rasvaisen näköisiä.

Tutustu nyt uusiin tuotteisiin tästä