Biolu Cosmeticsin uusi tuotesarja

Biolu Cosmeticsin uusi tuotesarja

Kaikki Biolun tuotteet on täysin uudistettu: niin koostumus kuin ulkonäkökin ovat nyt upouusia.

Uusia kasvitieteellisiä vaikuttavia aineita tutkittaessa Biolu teki aivan uudenlaisen keksinnön: Olivaeris on Biolu-laboratorioiden uutuus. Siinä on kyse ainutlaatuisesta kasviyhdisteestä, jossa on myös tuoreiden luomuoliivinlehtien polyfenoleja. Runsaudestaan tunnetut lehdet ovat peräisin Olea europaea -lajin oliivipuista Toskanasta. Biolun uusi uuttamismenetelmä tekee mahdolliseksi näiden vaikuttavien aineiden koko rikkauden ja etujen hyödyntämisen.

Mitä polyfenolit ovat ja mitä ominaisuuksia niillä on?  

Polyfenolit ovat heterogeenisiä molekyylejä, joita tavataan suuria määriä hedelmissä ja marjoissa, kuten mustikoissa, mustaherukoissa ja viinirypäleissä, sekä kasveissa kuten oliivipuussa. Ne tunnetaan niiden positiivisesta vaikutuksesta elimistöön. 

Polyfenolit ovat hyväksi keholle, sillä niillä on erinomaisia antioksidatiivisia ominaisuuksia. Ne auttavat torjumaan vapaita radikaaleja ja ehkäisemään solujen vanhenemista. Lisäksi niillä on tulehduksia ehkäisevä vaikutus, ja ne stimuloivat immuunisysteemiä. Kosmetiikassa niillä on mm. seuraavia etuja: 

  • Ne hidastavat vapaiden radikaalien muodostumista ja jarruttavat ihon vanhenemisprosessia
  • Ne suojaavat ihoa UV-säteilyn haitoilta
  • Ne ehkäisevät ryppyjen muodostumista 
  • Anti-Aging-vaikutus
  • Ne ehkäisevät hyaluronhapon häviämistä ja pitävät näin ihoa elastisempana
  • Ne hoitavat ja suojaavat hiuksia 

Miksi Olivaeris?

Kaikista oliiviöljyn eduista huolimatta sen sisältämien polyfenolien pitoisuus on normaalisti hyvin vähäinen. Lähes 99 % aktiivisista polyfenoleista häviää öljyä puristettaessa.

Oliivipuu tunnetaan runsaasta polyfenolien pitoisuudestaan. Polyfenoleilla on voimakas antioksidanttinen vaikutus ja monia muita etuja. Mutta näitä yhdisteitä löytyy vain oliiveista, ja tämä tekee Olivaerisin niin arvokkaaksi.  

Analyysit ovat osoittaneet, että tuoreilla oliivipuun lehdillä on korkea polyfenolien pitoisuus. Se on reilusti suurempi kuin oliiviöljyssä

Polyfenolit Olivaerisisssa

Biolu on valinnut oliivinlehdet polyfenolien lähteeksi niiden etujen vuoksi. Lehtien keruu tapahtuu silloin, kun oliivit ovat sopivan kypsiä. Näin paras laatu ja korkein vaikuttavien aineiden pitoisuus on taattu. 

Uuttamiseen käytetään kuuman veden ja glyseriinin sekoitusta. Tällä menetelmällä saadaan kerättyä korkeampi pitoisuus polyfenoleja kuin klassisin menetelmin uuttaessa. Lisäksi se on turvallisempi, sekä takaa paremman lopullisen tuotteen ihoystävällisyyden. 

Mitkä ovat tämän tuotesarjan tunnusmerkit?

Kaikilla tuotteilla on italialainen luomuviljelyn sertifikaatti (AIAB), ja ne ovat vegaanisia sekä nikkelitestattuja.  

Mitä tuotteita sarja pitää sisällään?

Valikoimassa on 12 tuotetta vartalon- ja hiustenhoitoa varten. Jokaiseen tuotteeseen on lisätty erityisiä, orgaanisia kasviuutteita, jotka on valikoitu tarkkaan kyseessä olevan tuotteen vaikutuksen kanssa yhteensopivaksi. Tuotteet on hajustettu luonnollisten eteeristen öljyjen sekoituksella, jotka antavat ainutlaatuisen tuoksuelämyksen.

Tämä Biolun kosmetiikkasarja pitää sisällään vaahtokylpyjä, saippuoita, kasvojenpuhdistusaineita sekä suihkugeelejä. Lisäksi tuotteista löytyy shampoita rasvaisille tai hilseileville hiuksille, kosteuttajia hauraille hiuksille, sekä vauvoille tarkoitettuja hoitotuotteita.