Charwhite - mustalla valkoista

Charwhite - mustalla valkoista

Hampaat valkoisiksi mustalla jauheella... Kuulostaa uskomattomalta, mutta toimii! Jauheen sisältämä aktiivihiili valkaisee hampaat luonnollisesti. 

Pieni puuterirasian kokoinen purkki mustaa jauhetta lupaa valkaista hampaat luonnollisesti. Tähän lupaukseen on hankala uskoa jo siksi, että jauhe on mustaa. Mutta myös siksi, että harvat jauheet tai tahnat oikeasti valkaisevat hampaita. Tämä jauhe kuitenkin tehoaa tummentumiin oikeasti. Ihan rehellisesti sanottuna tämä jauhe toimii paremmin kuin yksikään valkaiseva tahna, jota olemme kokeilleet. Muistutamme nyt myös, että myöskään tämän tuotteen kohdalla on turha uskoa mihinkään taikoihin, sillä ainoastaan hammaslääkärit voivat muuttaa hampaiden oikeaa sävyä. Eli mars mars hammaslääkärin vastaanotolle jos haluat kellertävän hammasluusi kertaheitolla säihkyvän valkoiseksi! Kuitenkin pahamaineinen kahvinjuoja ja punaviinin ystävä löytää tästä hyvän luottotuotteen. 

Muutama vinkki ensikertalaiselle

Avaa purkki varovaisesti. Tämä ei ole vitsi, jauhe on niin hienoa että sitä helposti pöllähtää juuri sille valkoiselle lempipaidalle. No, jauhe lähtee kyllä pesemällä, ei huolta! Mutta jos olet varovainen myös siivottavaa on vähemmän. Myös hampaiden harjausvaiheessa ja hammasharjan dippauksessa jauheeseen kannattaa olla varovainen. Jos haluat näyttää nokikolarilta Suomen nokisimmassa piipussa 12 työtunnin jälkeen, harjaat hampaasi suu auki. Muussa tapaksessa pidä huulet yhdessä harjauksen ajan. Älä myöskään naura tai vedä henkeä sisäänpäin, kun jauhetta on suussasi. Jauhe ei yksinkertaisesti tunnu mukavalta kurkussa. Charwhite-jauhetta varten kannattaa hankkia ihan oma hammasharja tai ottaa tähän tarkoitukseen se vähemmän hyvä matkahammaharja, sillä harjan harjakset kyllä mustuvat jauhetta käytettäessä. Testitilanteessa vedimme päälle vielä omien vaatteiden suojaksi miehen kulahtaneen t-paidan. 

Luonnollista suoraan luonnosta

Charwhite sisältää aktiivihiiltä jota on valmistettu kookoksen kuoresta. Lisäksi jauheessa on bentoniittisavea, jossa on hampaille tärkeitä mineraaleja, kuten kalsiumia ja kaliumia. Jauheen sisältämät luomulaatuiset appelsiininkuori sekä piparminttu raikastavat hengityksen ja vähentävät tulehduksia suussa. Ja siinä kaikki! Tuote on täysin luonnollinen ja vegaaninen. Jauhe huuhdellaan suusta käytön jälkeen, joten luvassa ei ole pitkiä odotusaikoja tai ikäviä muotteja suussa. Tätä valkaisujauhetta voi käyttää myös naiset, jotka ovat raskaana tai imettävät. Mutta asia kannattaa aina varmistaa lääkäriltä. 

Lisäksi Charwhite on: 

  • 100% luonnollinen ja vegaaninen
  • ei ole testattu eläimillä
  • poistaa plakin ja tekee hampaista vaaleammat
  • ei sisällä fluoridia eikä muita kemiallisia valkaisuaineita
  • ei vaurioita hammaskiillettä
  • sopii myös herkille hampaille
  • mauton
  • ei ole vaarallista nieltynä

Tuloksia: 

Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen hampaat ovat kiiltävämmät ja tuntuvat puhtaammilta ja uskomattoman sileiltä kielellä koskettaessa. Jauhetta voi huoletta käyttää vaikka päivittäin yhden viikon ajan ja tämän jälkeen myös tuloksia alkaa näkymään. Jauhe poistaa plakkia, kahvin, teen ja punaviinin jättämiä tummentumia. Se ei luonnollistesti valkaise hammasluuta itseään. Mutta juuri nuo tummentumat tällä jauheella saa kätevästi pois. Ja ainakin testiryhmällämme huolta aiheuttavat juuri nuo 6 kahvikuppia päivässä sitä kaikkein vahvinta sumppia. Vaikka olotila onkin piristynyt niin ikävä kyllä hampaat näyttävät siltä kuin ne olisivat hieman tummeman kalvon alla. Ja kun tämän kahvimäärän päälle vielä menee ottamaan silloin tällöin illalla sen lasillisen punaviiniä, niin kaikki voivat kuvitella, että hammaslääkäri pudistelee päätään. Mutta nyt ainakin kehtaa mennä näyttämään hampaitaan lääkärille. Viikon käytön jälkeen hampaista tuli nimittäin selkeästi puhtaammat ja oikeastaan niin valkoiset kuin hampaista voi edes saada. Hampaita tulisi siis harjata jauheella noin kahden minuutin ajan hellävaraisin pyörivin liikkein. Koita käydä kaikki hampaat huolellisesti läpi. Aikaa saa myös käyttää enemmän... Yksi plussa vielä lisää tälle tuotteelle: Charwhite on erittäin taloudellinen tuote, yksi purkillinen riittää noin 150 käyttökertaan. Tämä tuote jää varmasti käyttöön! Ja ehkä emme tarvitsekaan sitä kallista hampaiden valkaisua lääkärissä ;) 

Tilaa omasi tästä!