Ecco Verde on TOP SHOP 2015

Internet kehittyy uskomattoman nopeasti. Päivittäin lukuisia uusia verkkokauppoja avaa ovensa, toiset vaihtavat valikoimaansa ja toiset sulkevat ovensa ikuisesti. Verkkokauppojen tarjontaa on hankala seurata. Tästä syystä lehti COMPUTER BILD testasi verkkokauppoja ja valitsi vuoden 2015  TOP SHOP -verkkokaupan. 

Myös tänä vuonna saksalainen lehti COMPUTER BILD on ottanut yhdessä tilastopalvelu Statistikportal Statistan kanssa useita tuhansia verkkokauppoja suurennuslasin alle. Verkkokauppoja arvioitiin 115 eri kriteerillä ja ne jaettiin viiteen eri luokkaan:  

  • Rakenne ja käytettävyys: Näissä kahdessa luokassa määritettiin muun muassa, kuinka tuotevalikoimien ja käytettävyyden suhde toimii. Lisäksi arvioitiin maksutapoja, tarjoushakua ja tuotteen esille asettelua. 

  • Luottamus ja turvallisuus: tässä testattiin mm. suojaus ja hintojen läpinäkyvyys, sekä vastaako ostotapahtuma kyseisessä verkkokaupassa korkeita oikeudellisia standardeja. 

  • Ostokokemus: lopuksi arvoitiin vielä subjektiivisia ominaisuuksia, oliko ostokokemus mahdollisimman mukava ja miellyttävä

Vuonna 2015 kaikista 8 500 testatusta verkkokaupasta 750 verkkokauppaa olivat TOP SHOP  verkkokauppoja. Ecco Verde on yksi näsitä kaupoista, aivan kuten viimekin vuonna. 

Haluaisimme käyttää tätä tilaisuutta hyväksemme ja kiittää sinua ja kaikkia asiakkaitamme luottamuksesta!