Hoitovinkkejä pehmeiden käsien saamiseksi

Hoitovinkkejä pehmeiden käsien saamiseksi

Varsinkin talvella kasvojen ja vartalon iho kuivuu, ja myös kädet vaativat erityistä hoitoa tähän aikaan vuodesta. Koska kädet ovat jatkuvasti kosketuksissa veden kanssa, ne tuntuvat usein erittäin karheilta. Lisäksi ne ovat jatkuvasti alttiina valolle ja ympäristön vaikutuksille, joten on olemassa myös ylipigmentaatioriski. Valitettavasti käsiin ilmestyy usein rumia pigmentti- tai ikääntymispisteitä.

Varaa aina silloin tällöin aikaa erityiseen käsienhoitoon. Puhdista kätesi miedolla saippualla, kuten Aleppin erityisen hellävaraisella, antiseptisellä nestesaippualla, joka on rikastettu hienolla laakeriöljyllä. Tätä voidaan käyttää myös erityisesti allergikoille. On tärkeää kuivata kätesi hyvin jälkeenpäin, muuten liiallinen kosteus voi haihtua!

Burt's Bees -kuorinta (karpalo & granaattiomena sokerikuorinta) antaa käsillesi pehmeän ihon ja miellyttävän makean tuoksun. Levitä kuorintaa koko käden takapuolelle ja sormien sisäpuolelle. Käytä pehmeää kasvoharjaa, jotta hankaavat hiukkaset irrottavat kuolleita ihosoluja orvaskestä. Jos sinulla ei ole kasvoharjaa käsilläsi, hiero kuorinta hyvin sormillasi. Sitten kädet tulee pestä huolellisesti ja kuivata hyvin ja valmistaa kelmu (naisella on keittiössä).

Käsivoide, esim. Burt's Bees -käsivoide mantelilla, maidolla ja mehiläisvahalla, on nyt muunnettu hoitonaamioksi. Se hemmottelee käsiäsi täyteläisen koostumuksensa ansiosta. Laita paljon kermaa käsillesi ja kääri niiden päälle kelmu. Jos sinulla on lapaset käsillä, ne voi laittaa jalkaan. Muuten myös esilämmitetty pyyhe sopii. "Käsnaamio" imeytyy erityisen hyvin syntyvän lämmön vaikutuksesta ja toimii katalysaattorina, joka ravitsee ihoa optimaalisesti. Anna käsivoiteen vaikuttaa vähintään 10 minuuttia, poista folio ja poista käsivoiteen jäännökset liinalla.

Miltä iho tuntuu nyt? Varmasti tämän menestyksen jälkeen käytät tätä aikaa silloin tällöin saadaksesi niin pehmeät ja joustavat kädet.