Hunajalla pehmeämpi iho

tiistaina, 18. huhtikuuta 2017

Hunajalla pehmeämpi iho

Suomalainen nainen on kauneimmillaan saunan jälkeen. Tämä väittämä on luonnollisesti fakta, mutta tätä kauneuden hehkua voidaan vielä hieman lisätä suomalaisilla Melliksen tuotteilla. 

Kukapa ei olisi joskus kokeillut laittaa olutta tai koivunlehtivettä hiuksiin mökkisaunassa? Tai vaikkapa tehdä itse kuorintavoidetta hunajasta ja kahvinporoista.... Kaikki nämä ovat varmasti täysin toimivia huuhteita ja voiteita, mutta vaativat aikaa ja läträyksen intoa. Suomalainen Mellis on tehnyt meille tuotteet, jotka ovat yhtä ihania kuin itsetehdyt ja jotka lisäävät saunomisen nautintoa. Melliksen tuotteet hellivät ihoa ja aisteja ja samalla hieman myös makunystyröitä sillä kukapa voisi vastustaa kiusausta ja lipaista hieman suklaaminttukasvonaamiota suunpielestä.

Melliksellä on valikoimassa ihania saunatuotteita, ja kaikkia ei luonnollisestikkaan kerralla pysty yhden saunareissun aikana kokeilemaan, mutta me nappasimme valikoimasta kaksi tuotetta, jotka nimellään sekä koostumuksellaan kutkuttivat eniten aistejamme. 

Silva Arctica viettelevä kasvonaamio

Tämä ihana kasvonaamio sisältää suklaata! Tarvitseeko enempää enää sanoa? No on sinne naamioon lisätty myös minttuöljyä ja hunajaa. Tuotteen kuvauksessa kerrotaan seuraavaa: "Naamiossa yhdistyvät suklaan ihanan rauhoittavat ja rentouttavat ominaisuudet sekä suomalaisen minttuöljyn virkistävät ominaisuudet. Minttuöljy supistaa ihohuokosia, suklaa ja hunaja tekevät ihosta pehmeän ja kimmoisan. Naamion sisältämä kaakao on laadukasta luomuraakakaakaota."  

Tätä naamiota voidaan käyttää aivan tavalliseen tapaan, mutta saunassa naamion vaikutukset tuntuvat tehostuvan entisestään. Naamio myös suojaa kasvojen ihoa kuumuudelta. Vaikutusajaksi on annettu noin 10-15 minuuttia. Tämä aika oli riittävä vaikka naamiota ei oikeastaan edes huomannut kasvojen iholla, paitsi ihanasta minttusuklaan tuoksusta, joka leijaili nenään. Tämän kasvohoidon jälkeen iho oli suorastaan kuin vauvanpylly tai kauniimmin sanottuna persikkaisen pehmeä. Ihoa teki mieli hipelöidä jatkuvasti. Tämä tunne oli myös iholla vielä seuraavana päivänä. Ihosta tuli ehdottomasti myös puhtaamman tuntuinen. 

Sauna Arctica siloittava saunavoide

Tämä voide kannattaa ehdottomasti levittää iholle vasta saunassa, aivan kuten myös ohjeissa neuvotaan. Lisäksi lauteet kannattaa suojata pyyheliinalla tai riittävän suurella laudeliinalla. Saunan lauteiden peseminen kun ei ole niitä kaikkein mukavimpia askareita. No me tuotetestaajat levitimme voiteen kintuille ensin jo pukuhuoneessa. Voide tehoaa varmasti ihan samalla tavalla kuin saunassakin, mutta voiteen levitys on huomattavasti helpompaa lämpimässä saunassa kuin kylmässä pukuhuoneessa. Totesimme tämän, kun kokeilimme levitystä uudelleen saunan puolella. 

Tämän siloittavan saunavoiteen kruunaa ehdottomasti koivunsilmu-uute. Tämä uute, aivan kuten hunajakin, siloittaa ja uudistaa ihoa. Lisäksi voiteen ainesosat virkistävät ihoa ja lievittävät kutinaa. Voisi kuvitella, että tällainen voide juurikin saunassa käytettynä tukkisi ihohuokosia tai ei antaisi ihon hengittää kuumassa saunassa, mutta näin ei todellakaan ole (tämän lupaa myös tuotteen pakkausseloste). Tämä siis johtuu voiteen pääraaka-aineesta hunajasta, joka on todellinen luonnon oma ihme. Se kosteuttaa ja puhdistaa ihoa samanaikaisesti. Lisäksi hunaja rentouttaa täydellisesti! Tämä siloittava saunavoide olisi taatusti ihanteellinen saunakumppani pitkän juoksulenkin jälkeen sillä lihakset tuntuivat rentoutuneilta ja samoin mieli. Ihosta tuli ihanan pehmeä ja säteilevä, eikä se huutanut heti tuhatta litraa kosteusvoidetta. Iho siis tuntui ihanan kosteutetulta. 

Saunavoiteelle ei ole annettu mitään tiettyä vaikutusaikaa tai erikoisia käyttöohjeita. Voit antaa saunavoiteen vaikuttaa iholla vaikka sen ajan, kun nautit saunan lämmöstä. Voide huuhtoutuu iholta helposti.  

Hyvä tietää Melliksen Sauna Arctica tuotteista: 

Tuotteita ei ole testattu eläimillä!

Tuotteet eivät sisällä: 

  • mineraaliöljyjä
  • petrokemiallisia ainesosia
  • sulfaatteja
  • parabeeneja
  • synteettisiä väriaineita eikä hajusteita

Sauna Arctica tuotteet suojaavat ihoa liialta kuumuudelta saunassa käytettynä, samalla myös iho voi hengittää! Tuotteet kosteuttavat, puhdistavat ja tasapainottavat ihon toimintaa sekä edistävät ihon oman puolustuskyvyn toimintaa. Lämmin sauna tehostaa tuotteiden vaikutuksia. Hunajainen saunakokemus rentouttaa ihoa, lihaksia ja mieltä! 

Tuotteita voi luonnollisesti käyttää myös ilman saunaa. 

Melliksen tuotteita kannattaa tilata luonnollisesti juuri nyt sillä niistä saa 20% alennuksen. Tarjous on voimassa aina 23.04. saakka! Kurkkaa myös testitiimin video tuotetestauksesta!