Lahjaideoita jouluksi

maanantaina, 26. marraskuuta 2018

Lahjaideoita jouluksi

Joulutoriltamme

Joulu on jo ihan kohta ovella. Tänäkin vuonna olemme koonneet tuotteita, jotka sopivat erinomaisesti lahjaksi.

Kuten joka vuosi Ecco Verden joulumarkkinat tarjoaa huolella valittuja tuotteita, jotka sopivat ihanteellisesti lahjoiksi. Valikoima on suuri ja jokaiseen makuun sekä budjettiin löytyy jotakin.

Sopivia lahjoja voit etisä sivuiltamme todella kohdennetusti. Meiltä nimittäin löytyy lahjoja naisille, miehille tai vaikka äideille ja lapsille. Lisäksi olemme jakaneet ideat vielä eri aiheisiin, joten löydät lahjat entistä nopeammin.

Lahjapakkaukset

Jouluna usein ei ole helppoa löytää sopivaa lahjaa. Pelkkä yksittäinen tuote saattaa olla liian pieni. Onneksi on olemassa lahjasettejä, jotka helpottavat pitkää ja uuvuttavaa etsimistä.

Ylelliset lahjat

Tästä luokituksesta löytyvät korkealaatuinen luonnonkosmetiikka, ihonhoito, meikit ja tarvikkeet. Täältä löydät kaiken tarvittavan esimerkiksi Pure Skin Foodilta, joka on täysin luomulaatuinen merkki tai vaikkapa ylellisiä meikkisiveltimiä.

Parfyymit

Täältä löytyvät Eau de Parfum ja Eau de Toilette tuoksut, jotka ovat luonnollisesti 100% luonnollisista raaka-aineista valmistettuja.

Joulun teesekoitukset ja teelahjasetit

Teet rentouttavat ja kuka muka ei tarvitsisi rentoutusta joulun kiireiden keskellä? Täältä löydät yksittäiset teelaadut sekä teesetit juuri oikeanlaisen joulutunnelman luomiseksi.

Vegaanisia jouluideoita

Ei ole aina helppoa löytää sopivaa lahjaa veganeille. Meiltä löytyy valtava valikoima vegaanista luonnonkosmetiikkaa. Meiltä löytyy varmasti oikenalainen lahja sille kaikkein hankalimmallekkin vegaanille.

Kylpy ja hemmottelu

Mikään ei rentouta ehkä enemäpää kuin kuuma kylpy kylmänä talvipäivänä. Luonnollisesti miellyttävään kylpyyn tarvitaan myös oikeat aineet. Täältä löydät oikeanlaiset kylpyvaahdot kylpijöille joululahjaksi.

Koti ja hyväolo

Täältä löydät joulusia tuoksusekoituksia, tuoksulamppuja ja lahjasettejä, jotka luovat omaan kotiin tai ystäväsi kotiin juuri oikeanlaista jouluista tunnelmaa.

Lahjakortit

Et jostain syystä ole vieläkään löytänyt juuri sitä oikeaa lahjaa läheisellesi tai et ole ihan varma mitä rakkaimpasi haluaa tai olet aivan viimetinkaan liikenteessä. Ei huolta, meiltä saat myös itsetulostettavia lahjakortteja juuri haluamallesi summalle.