Layering: vain parasta iholle

Layering: vain parasta iholle

Layering-ihonhoitoperiaate tulee Aasiasta, ja tarkemmin sanottuna Japanista. Tavoitteena on tarjota iholle parhaalla mahdollisella tavalla kaikkea sitä, mitä se tarvitsee päivittäin. Japanista tämä tehokas menetelmä on levinnyt eteenpäin ja on Euroopassa jo hyvin suosittu. Mutta mitä tämä käsite pitää sisällään?

Mitä on layering?

Layering-menetelmässä ihonhoito ei koostu pelkästä voiteesta, vaan tarpeen mukaan eri hoitotuotteista, jotka täyttävät kukin tietyn tehtävän. Näitä tuotteita levitetään peräjälkeen ja tietyssä järjestyksessä.

Tärkeää on tuotteiden yhteisvaikutus. Ne mukautetaan toisiinsa ja yhdistetään niin, että ne täydentävät ihanteellisesti toistensa vaikutusta. Layering on enemmän kuin vain osiensa summa.

Mitä etuja on layeringillä?

Menetelmällä on monia etuja:

  • Pienet määrät: koska menetelmässä käytetään monia eri hoitotuotteita, niitä tarvitaan kutakin vain pieni määrä.
  • Suuri vaikutus: kun olet löytänyt ihosi tarpeita vastaavan tuoteyhdistelmän, layering-hoidon vaikutus pääsee ihanteellisesti oikeuksiinsa.
  • Kokonaisvaltainen hoito: yksi yksittäinen monitoimivoide ei koskaan voi olla niin hyvä kuin erilliset tuotteet, jotka on kehitetty erityistä tarkoitusta varten. Koska layeringissä yhdistetään useita näistä erityisistä tuotteista, saat ihollesi kaikenkattavan ja pitkäkestoisimman sekä parhaan mahdollisen hoitovaikutuksen.

Miten layering toimii?

Perusperiaate on melko yksinkertainen. Tuote toisensa jälkeen hierotaan ihoon. Vasta kun edellinen on imeytynyt, seuraava tuote tulee vuoroon.

Tärkeää on, että yksittäisten tuotteiden vaikuttavat aineet on mukautettu toisiinsa ja että tuotteet sopivat toistensa kanssa käytettäviksi. Rasvaliukoinen voide ei esimerkiksi käy kosteuttavan lotionin kanssa. Siitä tulee nopeasti murentuvia jäämiä, viiruja jne. Jotta näin ei kävisi, tuotteiden tulisi olla harmoniassa keskenään. Kaikkien tuotteiden ei silti ole pakko olla samalta valmistajalta. Silti kokemattomempien on hyvä aloittaa yhden ja saman merkin layering-sarjalla. Koska tuotteet sopivat varmasti keskenään yhteen, rahaa säästyy.

Missä järjestyksessä tuotteita käytetään layering-menetelmässä?

Layering koostuu neljästä vaiheesta:

  1. Puhdistus — Ensin kasvot puhdistetaan hellävaraisella, ihotyypille sopivalla tuotteella.
  2. Kasvovesi — Kasvovedellä saadaan mahdolliset puhdistusaineen jäämät ja kalkki pois iholta. Kasvovesi valmistelee ihon seuraavaa askelta varten.
  3. Uudistuminen — Tässä kohdassa vaikuttavat aineet astuvat kunnolla kuvaan. Seerumit ja silmänympärysgeelit antavat iholle kaikki vaikuttavat aineet, mitä se tarvitsee.
  4. Hienosäätö — Viimeisessä vaiheessa levitetään vielä päivä- tai yövoide tai käytetään kasvoöljyä.

Lisäksi on hyvä käyttää kerran tai kaksi kertaa viikossa vielä kuorintaa ja kasvonaamiota.

TÄRKEÄÄ: Joka vaiheessa on odotettava, että kaikki on hyvin imeytynyt. Vasta sitten siirrytään seuraavaan vaiheeseen.

Täydellistä layering-hoitoa varten tarvitaan oikeat tuotteet. Siksi suosittelemme seuraavia Ecco Verden merkkejä:

Whamisa – Whamisan tuotteista voit itse valita ihanteelliset tuotteet ihollesi ja koota layering-menetelmäksi.

Pure Skin Food – Myös Pure Skin Foodin tuotteita voidaan ostaa yksittäin, mutta valikoimasta löytyy jo valmiita layering-hoitomenetelmäsettejä eri ihotyypeille.

Jos layering kiinnostaa vielä enemmän, voita katsoa tästä konkreettista ohjetta, miten Pure Skin Foodin layering-tuotteita käytetään ihanteellisesti.