Runsasta kosteutta kuivalle iholle: Farfallan Intense Moisture -hoitosarja

Runsasta kosteutta kuivalle iholle: Farfallan Intense Moisture -hoitosarja

Tässä Farfallan Intense Moisture -hoitosarjassa pääosassa on jerikonruusu. Tämä kasvi kasvaa aavikoilla ja sillä on kyky selviytyä useita viikkoja ilman tippaakaan vettä. Tämä johtuu siitä, että kasvi pystyy varastoimaan kosteutta. Farfallan Intense Moisture -hoitosarja käyttää samaa periaatetta. Se antaa iholle kestävää kosteutta. Näin se ehkäisee kiristävää tunnetta, tulee se sitten pitkistä lentomatkoista, ilmastointilaitteista tai auringonotosta. Intense Moisture rentouttaa ihon ja hoitaa sitä pitkäkestoisesti. 

Ravitseva Intense Moisture -kosteusnaamio

Tämä Ravitseva kosteusnaamio on ehdoton suosikkimme. Yön yli käytettynä tyhjät kosteusvarastot täyttyvät kirjaimellisesti nukkuessasi. Tästä huolehtivat jerikonruusun uutteet. Ne uudistavat ihoa geelimäisen koostumuksensa ja miellyttävän mandariiniöljyn, mirhamin ja porkkanansiementen tuoksunsa ansiosta. Vaikutus näkyy jo 15 minuutin kuluttua. Iho vaikuttaa sileämmältä, hienojakoisemmalta ja täyteläisemmältä. Pois pestäessä syntyy kevyt vaahto, joka jättää iholle samettisen tunteen. Naamiota voidaan käyttää myös päivä- tai yövoiteen sijaan. Akuutin kosteudentarpeen tapauksessa voidaan käyttää ennen naamiota myös kevyttä kosteusnestettä. Iho saa silloin paremmin kosteutta ja vaikuttaa paremmin hoidetulta. Jopa neljännestä korkeampi ihon kosteus on dermatologisesti vahvistettu. 

 

Kevyt Intense Moisture -kosteusneste

Farfallan Kevyt kosteusneste antaa pitkäkestoista, hitaasti ihoon vapautuvaa kosteutta. Jos nestettä käytetään aamuisin päivävoiteena, se herättää ihon ja antaa raikkautta. Nestettä voidaan myös käyttää lisäkosteuttajana normaalin päivävoiteen alla. Ihon luonnolliset suojatoiminnot vahvistuvat jerikonruusun uutteiden ansiosta. Luomulaatuisen rohtosammakonputken ansiosta ihon luonnollinen kollageenintuotanto kiihtyy, ja ihon kosteusvarastot täyttyvät. 

 

Ravitseva Intense Moisture -kosteusvoide

Jerikonruusun tiivistetty voima vaikuttaa tässä ravitsevassa Intense Moisture -kosteusvoiteessa. Nämä kasviuutteet sisältävät erityistä vaikuttavaa ainetta, joka uudistaa denaturoituja entsyymejä, jotka vahvistavat ihon luonnollisia suojatoimintoja, ja näin ihon kosteusvarastot täyttyvät. Voide silottaa ja uudistaa luomusheavoin ja luomumacadamiaöljyn ansiosta. Luomu- Aloe vera antaa lisäkosteutta ja edistää solujen uusiutumista, ja luomulaatuinen rohtosammakonputki kiihdyttää luonnollista kollageenintuotantoa. Ihon kosteus kohoaa todistetusti vähintään 25 prosenttia, ja ihon pinnasta tulee pian huomattavasti hienojakoisempi.  Tämä Ravitseva kosteusvoide sopii kuivalle iholle joko päivä- tai yövoiteeksi.