Perifeen luonnonkosmetiikkaa

Ainutlaatuiset ja turvalliset meikit lapsille

perifee tarjoaa korkealaatuisia, eksklusiivisia lasten meikkejä, joilla on myös luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Lisäksi tuotteet ovat täysin turvallisia pienille: niissä ei ole hengitysteihin joutuvia jauheita, ei voimakkaita tai synteettisiä aineita - vain ihoystävällisiä,mietoja, vähän allergeeneja sisältäviä ainesosia.

perifee: 8 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Lapset haluavat matkia aikuisia ja siksi he usein haluavat kokeilla aikuisten tavaroita - etenkin hohtavia, värikkäita meikejä. Ihoystävällisten, luonnollisten ja lapsiystävällisten meikkituotteiden markkinat ovat kuitenkin vähäiset.

Saksalainen brändi perifee on tarttunut juuri tähän aiheeseen, jotta lapset voivat meikata epäröimättä ja vanhempien ei tarvitse huolehtia eikä suuttua siitä, että lapset käyttävät aikuisten tuotteita tai nielevät haitallisia aineita.

Perifeen lasten meikin on oltava täysin turvallisia ja helppokäyttöisiä. Näin pienet voivat kehittää omaa yksilöllisyyttään ilman, että heidän vanhempiensa tarvitsee huolehtia kyseenalaisista aineista meikin mukana tai kovien meikinpoistotuotteiden tarpeesta puhdistukseen.

Lapsiystävällinen muotoilu on erityisen hieno - selkeiden ja yksinkertaisten tarrojen ansiosta myös lapset, jotka eivät vielä osaa lukea, voivat vaistomaisesti tietää, mihin kutakin tuotetta käytetään. Lisäksi pakkaukset on suunniteltu siten, että ne eivät mene heti rikki, jos ne putoavat.

perifee tuotteet ovat:

  • Natrue-sertifioituja
  • ihoystävällisiä ja vähäallergeenisia
  • helppokäyttöisiä
  • ilman mikromuoveja
  • valmistettu rakkaudella Saksassa