Teatox

TEATOX vannoo luonnon voiman nimeen. Siksi kaikkien teesekoitusten ainesosat ovat 100-prosenttisesti luonnollisia ja luomuviljeltyjä

Teatox: 1 tuote

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

FILOSOFIA

"TEATOXin kanssa teenautinnosta tulee puhuttelevampi, tehokkaampi ja tunneperäisempi."

Luotamme luonnollisten ainesosien terveyttä edistävään vaikutukseen ja olemme vakuuttuneita siitä, että ihmisen hyvinvointi syntyy kehon, mielen ja sielun harmoniasta. Olemme ottaneet tavoitteeksemme tämän filosofisen pyrkimyksen tuomisen nykyhetkeen ja olemme kehittäneet tuotteita, jotka vastaavat tätä vaatimusta. Teellä on ainesosiensa monipuolisuuden ja voiman ansiosta mahdollisuus tukea ihmistä ihanteellisella tavalla eri elämäntilanteissa. Yrteissä, lehdissä, kukinnoissa, mausteissa ja hedelmissä on runsaasti hyvää tekeviä ainesosia, jotka voivat oikein yhdisteltyinä vaikuttaa hämmästyttävällä tavalla. Näiden sekoitusten monipuolisuus ja voima löytyy jokaisesta teelajistamme, jotka on tehty erityisiin hetkiin ja tarpeisiin. Johtava ajatuksemme on edistää teejuomiemme luonnollisella voimalla terveellisempää elämäntapaa. Toki tiedämme, että pelkän juoman avulla on vaikeaa saavuttaa pysyviä vaikutuksia. Siksi kehitämme jokaiselle teellemme erityisiä käyttötarkoituksia arkeen tukeaksemme sinua vielä tehokkaammin elämään tervettä ja täyttymyksellistä elämää.

BODY
Se, miltä oma keho tuntuu, vaikuttaa suuresti hyvänolon tunteeseen. Kuitenkaan aina ei ole helppoa pitää huolta linjoistaan. TEATOX kehittää mm. erityisiä teesekoituksia, jotka helpottavat laihduttamista ilman, että niiden mottona olisi yksipuolinen ravinto tai pidättäytyminen, kuten muissa dieeteissä.

MIND
Selkeät ajatukset ja valpas mieli ovat edellytyksenä, että voimme käyttää omia henkisiä voimavarojamme ihanteellisella tavalla. Mind-kategorian teet panostavat juuri näihin voimavaroihin ja auttavat käyttämään niitä tarpeen vaatiessa.

SOUL
Lihasjännityksellä voi olla monia eri syitä. Nopea, kiireinen elämäntapamme, vähäinen liikunta, stressi tai väärä ravinto haittaavat hyvää oloamme. Usein jo yksi pieni rentouttava hetki auttaisi pitkäkestoisesti, kun henkinen tasapainomme on järkkymässä.

PAKKAUSTEN YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

TEATOXille ympäristö on sydämen asia. Siksi meille on erittäin tärkeää toimia ympäristöystävällisesti.

TÄYTTÖ

Jo jonkin aikaa täyttö- ja pakkausprosessia on hoitanut Berliinin Kreuzbergissä sijaitsevan tuotantolaitoksen lisäksi myös Berliinin Neukölnin kehitysvammaisten työkeskus. Tee täytetään ja suljetaan käsin sen hienostuneeseen purkkiin tai ympäristöystävälliseen täyttöpussiin.

PAKKAUS

Purkkimme on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja niitä voi täyttää ensimmäisen käyttökerran jälkeen vaikka kuinka monta kertaa paperista valmistetuilla täyttöpusseillamme. Purkkeihimme ja täyttöpusseihimme laitetatan Berliinissä käsin kierrätyspaperista tehdyt etiketit. Välttääksemme turhia kuljetuskuluja, meille on tärkeää, että kaikki on samassa paikassa. Kaikki alihankkijoiden tai muualta tulevat pakkausmateriaalit kierrätetään meillä ja käytetään uudelleen lähetyspahvina. Vain, jos sopivaa pahvia ei ole saatavilla, käytämme uutta, 100-prosenttisestikierrätyspahvista valmistettuja, taiteltavia laatikoita. Lähetyslaatikoissamme ei ole painatuksia, vain leimoja. Pidättäydymme mainostarkoituksiin käytetyistä monimutkaisista ja ympäristöä kuormittavistaväripainatuksista. Tavaran suojaksi laitamme täyttömateriaaliksi Thüringenin metsistä tulevaa lastuvillaa. Se on luonnollista, ympäristöystävällistä ja täysin luomua. Periaatteena on välttää ylimääräistä pakkausmateriaalia ja kierrättää käsillä olevaa materiaalia. Lähetysten mukana tulevat esitteet, lehtisest tai muut mainosmateriaalit tuotetaan kierrätysmateriaalista.