Weledan vahvistavat iltahelokkituotteet

Iltahelokkiöljyssä on runsaasti linoleenihappoa ja erityisesti gammalinoleenihappoa, ja se hoitaa siksi ihoa erityisen hyvin. Ihon luonnollinen lipidikalvo pystyy vastaanottamaan sen, se vahvistaa ihon torjuvia ominaisuuksia ja edistää ihon suojautumista kosteuden menettämiseltä. Se sopii siksi herkän ja kuivan ihon hoitoon.

Vahvistava iltahelokkihoito: 6 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Mikä tekee uudesta iltahelokkia sisältävästä kasvojen ja vartalonhoitosarjasta niin erityisen?

Luonnolliset, arvokkaat vaikuttavat aineet.*

 • Mehiläisvaha on hyvin siedetty luonnollinen aine. Se suojaa ihoa haittaamatta sen toimintoja, ja antaa kimmoisuutta.
 • Taikapähkinän uute raikastaa, vaikuttaa adstringoivasti (kudoksia supistavasti) ja ihoa kiinteyttävästi - luonnollinen apulainen ihon pinnan silottamiseen.
 • Hirssin siemenuute vaikuttaa rauhoittavasti ja korjaavasti, ja siinä on runsaasti piihappoa, joka tukee ihon oman kollageenin ja elastaanin muodostamisessa.
 • Inkapähkinäöljy on kevyt öljy, joka imeytyy nopeasti. Sen ainutlaatuiset, soluja uudistavat ja aktivoivat ominaisuudet tulevat korkeasta linoleeni- ja alfalinoleenihappopitoisuudesta.
 • Jojobaöljy on hyvin siedetty ja ihoystävällinen perusöljy, joka vastaa ihon pinnan rasvapitoisuutta ja sekoittuu hyvin ihon luonnollisen lipidikalvon kanssa. Näin se suojaa kosteuttavalla vaikutuksellaan ihoa kuivumiselta rasvoittamatta sitä, ja imeytyy nopeasti.
 • Kaakaovoi muodostaa iholle suojaavan kalvon, joka säilyttää ihon kosteuden ja parantaa emulsioiden koostumusta. Sen luonteenomainen kaakaon tuoksu taikoo miellyttävän vivahteen. 
 • Macadamiapähkinäöljyä pidetään erityisenä sen poikkeuksellisen korkean palmito-oleiinihappo- ja E-vitamiinipitoisuuden ansiosta. Se tukee ihon uudistumista suojaavilla ja silottavilla ominaisuuksillaan. 
 • Iltahelokkiöljy antaa impulsseja, jotka vauhdittavat ikääntyvän ihon aineenvaihduntaa ja vahvistavat sen luonnollisia suojatoimintoja. Siinä on runsaasti hoitavaa linoolihappoa ja harvinaista gammalinoleenihappoa, ja se pystyy imeytymään ihon luonnolliseen lipidikalvoon ja vahvistaa sen torjuvia ominaisuuksia. Se suojaa ihoa kuivumiselta, hävittää karkeat kohdat  ja edistää solujen kasvua ja ikääntyvän ihon uudistumista.
 • Tyrnimarjaöljy sisältää monia ihoa hoitavia, monityydyttymättömiä rasvahappoja, E-vitamiinia ja muita luonnollisia antioksidantteja. Näin se suojaa haitallisilta ympäristövaikutuksilta ja edistää ihon uusiutumista.
 • Sheavoi on puolikova, voin kaltainen, pehmeäkoostumuksinen kasvirasva. Ihoystävällinen sheavoi, jota kutsutaan myös karitevoiksi, on ihanteellinen koostumuksen antaja. Korkean kosmeettisesti arvokkaiden ainesosien pitoisuuden ansiosta se säätelee ihon kosteuspitoisuutta ja antaa iholle sen tarvitsevan rasvan, rauhoittaa ja silottaa. 
 • Auringonkukkaöljy on kevyt ja mieto hoitava kasviöljy, ja samalla erinomainen kantajaöljy vaikuttaville aineille. Koska siinä on runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja, kuten linooli- ja oleiinihappoa, auringonkukkaöljyllä on hyviä ihoa hoitavia ominaisuuksia. 
 • Rohtosammakonputkiuute stimuloi ihon omaa kollageenintuotantoa ja kiihdyttää solujen uusiutumista. Vahvistavan ja kiinteyttävän vaikutuksensa ansiosta se silottaa ryppyjä.
 • Rohtosalkoruusu rauhoittaa ihoa ja lievittää ärsytystä. Se säilyttää kosteuden ja kietoo ihon hyvää tekevään peitteeseen.
 • Vehnänalkioöljy sisältää ainesosia, joilla on korkeita antioksidatiivisia ominaisuuksia, kuten E-vitamiinia, ja siinä on runsaasti linooli- ja alfalinoleenihappoa. Sen joustavuutta edistäväja verenkiertoa lisäävä vaikutus tekee vehnänalkioöljystä oikean luonnonkosmetiikan aarteen. 

* Ohessa listatuissa ainesosissa on kyse yleiskatsauksesta. Kaikkia mainittuja vaikuttavia aineita ei löydy hoitosarjan joka tuotteesta.