Akamuti Luomurisiiniöljy

Luomurisiiniöljy iholle ja hiuksille!

  • Ihanteellinen rauhoittavana puhdistusöljynä
  • Sopii myös herkälle iholle
  • Tekee hiuksista terveet ja säteilevät
  • Kylmäpuristettu
  • 6,49 € (6,49 € / 100 ml)

sis. 24% alv. plus toimituskulut

Varastossa

Toimitusmaanantaina, 24. joulukuuta: Tilaa maanantaina kello 12:30 mennessä.

Viimeinen tilaisuus: Tee tilauksesi viimeistään su, 16. joulukuuta kello 23:59 Express-toimituksella ja saat pakettisi vielä ennen joulua. . Lisää tietoa

sisältö: 100 ml

Toivelistalleni

Tuotenro.: AKM-CAS100, Sisältö: 100 ml

EAN: n/a

  • Ihanteellinen rauhoittavana puhdistusöljynä
  • Sopii myös herkälle iholle
  • Tekee hiuksista terveet ja säteilevät
  • Kylmäpuristettu

Etusi kaupassa Ecco Verde verkkokauppaEtusi kaupassa Ecco Verde verkkokauppa

  • Suomi : Ilmainen toimitus alk. 59,90 € arvoisista tilauksista.
  • Toimitus palvelulla Posti Group Oyj Post.at palvelun kautta, UPS Standard, DHL Express tai UPS Express
  • Ilmainen palautuslähetys
  • Turvallinen maksu palvelulla Luottokortti (VISA, Mastercard, American Express, Diners Club), Paypal, Ennakkomaksu tai Amazon Pay

Turvallinen maksu palvelulla Luottokortti (VISA, Mastercard, American Express, Diners Club), Paypal, Ennakkomaksu tai Amazon Pay

Kuvaus tuotteesta

Risiiniöljy on tunnettu jo tuhansia vuosia sen terapeuttisista ominaisuuksista. Se on ainutlaatuinen öljy, joka koostuu lähes 90%:sti risiiniöljyhaposta. Risiiniöljyn epätavallisen suuri pitoisuus tyydyttämättömiä rasvahappoja kertoo sen merkittävistä kyvyistä ihonhoidossa. Risiiniöljyä voidaan käyttä erityisen herkälle iholle tai rauhoittavana puhdistusöljynä. Öljyllä on nuorentava vaikutus ja se tekee myös hiuksista terveet ja säteilevät.

Öljy on peräisin luomuviljelystä, se on kylmäpuristettu ja käsittelemätön. Öljy ei sisällä risiiniä, sillä sitä esiintyy vain pavun kuoressa, joka poistetaan puristettaessa. Risiiniöljyllä on positiivisia hoitavia ominaisuuksia. Sitä käytetään pigmenttiläiskiin tai vahvistamaan hiuksia ja hiustenlähtöön.

Käyttö:

  • Yleinen ihonhoito, herkkä iho, rauhoittava puhdistusöljy, hiustenhoitotuote.
  • Risiiniöljy on erityisen paksua öljyä. Sitä voidaan käyttää sellaisenaan tai toisiin öljyihin (esim. manteliöljy, persikkaöljy) sekoitettuna.
  • Hiustenhoitoaineena: hiero öljyä hiusjuuriin (joko kuiviin tai kosteisiin hiuksiin) ja levitä latvoihin. Anna vaikuttaa n. 2 tuntia ja pese sitten shampoolla. Käytä 2-3 kertaa viikossa.

Ominaisuudet:

  • kylmäpuristettu ja jalostamaton
  • ilman heksaania
  • Soil Associationin sertifioima
  • täytetty BPA-vapaaseen ja ftalaatittomaan PET-pulloon
  • PAO: 12 kk

Huomautus: Tämä risiiniöljy on puhdas öljy, mutta sitä tulee silti käyttää vain ulkoisesti! Jos haluat nauttia öljyä suun kautta, käänny lääkärin tai apteekin puoleen.

Tuoteluokat: Kasvojenpuhdistus & kasvovedet, Hiustenhoito & -muotoilu , Ihonhoitoöljyt
Ihotyyppi: Vaativa iho, Herkkä iho, Kuiva iho
Hiustyyppi: Rasittuneet hiukset, Kuivat hiukset
Merkit: Akamuti
Sertifikaatit: Soil Association

Tuoteseloste (INCI)

  • Organic Cold Pressed Ricinus Communis (Castor) Oil

Kysymykset ja vastaukset tuotteesta Akamuti Luomurisiiniöljy

Löydä tuotetta kokeilleiden asiakkaiden vastaukset

Tuotearvostelut

4,6 5 tähdestä
267 (70%)
84 (22%)
17 (4%)
5 (1%)
6 (1%)

379 arviota

Kielellä suomi ei löydy yhtään arviota, mutta 257 arviota löytyy muilla kielillä.