Luonnolliset hiustenhoitotuotteet

Kaikkea hiusten puhdistukseen, muotoiluun ja hoitoon

Hiustenhoito kauniita hiuksia ja tervettä päänahkaa varten. Hiukset kärsivät päivittäisistä ympäristön vaikutuksista ja tulevat niistä rikkoutuviksi ja karheiksi. Oikean hoidon avulla hiuksesi saavat säteilevän kiillon ja tulevat helposti kammattaviksi.

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

Suosittelemme:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

  Hiukset: 1881 tuotetta

  Suodattimet

  Kaikki hinnat sis. alv.

  Vinkkejä hiustenhoitoon:

  Kampaa hiuksesi ennen pesua ja käytä shampoota, joka sopii hiustyypillesi ja jolla on neutraali pH-arvo. Kostuta hiukset haalealla vedellä ja hiero pieni määrä shampoota pyörivin liikkein päänahkaan. Huuhtele hiukset huolellisesti. Vältä suuria shmapoomääriä ja kuumaa vettä.

  Jos sinulla on kuivat hiukset, sinun tulisi välttää päivittäistä hiustenpesua, koska se kuivattaa hiuksia ja tekee niistä hauraat. Neuvommekin siis: hiero hiuksiisi vauvaöljyä ja anna vaikuttaa noin 1/2 tuntia pyyhkeen sisällä. Sitten huuhtele huolellisesti öljy hiuksista.

  Rasvaiset hiukset voidaan pestä joka tai joka toinen päivä, jos käytetään mietoa shampoota. Älä hiero hiuksiasi pesun jälkeen liian kovasti kuivatessasi niitä pyyhkeellä, sillä tämä voi kiihdyttää talintuotantoa. Purista hiukset pesun jälkeen molemmin käsin kuiviksi ja kiedo ne pyyhkeeseen. Tiukasti istuvat päähineet ja hiusten tiheä kampaaminen ja harjaaminen kiihdyttää myöskin talintuotantoa ja voi näin aiheuttaa hiusten rasvoittumista.

  Kuivaa hiukset maltillisella lämmöllä. Liian kuuma ja liian pitkä föönaaminen kuivattaa hiuksia. Pidä hiustenkuivaajaa ainakin 15 senttimetrin päässä hiuksista.