Shoppaile helposti ja turvallisesti Ecco Verdellä!

Ecco Verdellä on yli 20.800 luonnonkosmetiikkatuotetta kansainvälisiltä valmistajilta, ja uusia tuotteita tulee jatkuvasti lisää! Ecco Verdeltä löydät kaikkea käsivoiteista, shampoista ja vartalonhoitotuotteista aina laajaan ihoystävälliseen mineeralimeikkivalikoimaan saakka. Ecco Verde täyttää kaikki toiveesi! Olemme itävaltalainen yritys, joka on ottanut asiakseen palvella asiakkaitaan ympäri maailmaa mahdollisimman kattavasti heidän omalla kielellään. Tarjoamme verkkokaupan lisäksi myös asiantuntevan asiakaspalvelun kyseistä kieltä äidinkielenään puhuvien työntekijöiden ansiosta.

Samanveroista tavallisen kosmetiikan kanssa

Luonnonkosmetiikka ei jää lainkaan jälkeen synteettisistä kosmetiikkavalmisteista, päinvastoin! Luonnonkosmetiikka hoitaa kehon lisäksi myös ympäristöä. Tuotteemme on valmistettu korkealaatuisista luomuöljyistä ja kasviperäisistä raaka-aineista, joista suurin osa tulee kontrolloiduilta luomutiloilta. Tuotteitamme ei ole testattu elämillä eivätkä ne sisällä haitallisia kemiallisia cocktaileja tai mikromuoveja.

Kompromissitonta ja aitoa luonnonkosmetiikkaa

Suurimalla osalla tuotteistamme on luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Jos mietit, että miksi vain suurimmalla osalla, eikä kaikilla, voimme vastata: sertifiointi on hyvin kallista, eikä kaikilla merkeillä ole mahdollisuutta tähän. Varsinkin pienillä perheyrityksillä tämä voi olla suuri kynnys. Nämä pienet merkit täyttävät siitä huolimatta ja ilman sertifikaattiakin luonnonkosmetiikan standardit.

Jos siltikin epäröit, voitko ostaa Ecco Verdeltä tuotteita, joilla ei ole sertifikaattia, voimme taata sinulle huolettoman, turvallisen ja kompromissittoman ostostenteon. Kaikki tuotteet, jotka otetaan valikoimaamme, joutuvat täyttämään seuraavat kriteerit:

  1. Jos merkillä on yksi tai useampi luonnonkosmetiikan sertifikaatti, joka takaa tuotteiden laadun, otamme sen valikoimiimme.
  2. Jos merkillä ei ole sertifikaatteja, me tarkastamme tämän merkin tuotteet omin käsin ja erittäin huolella. Jos tuotteet vastaavat luonnonkosmetiikan asetuksia ja standardeja, otamme sen valikoimiin.

Olemme näissä kriteereissä hyvin tarkkoja. Jos tiettyä merkkiä kysytään paljon, mutta se ei täytä vaatimuksia, emme hyväksy sitä kauppaamme. Joissain tapauksissa tuotteiden koostumus saattaa muuttua. Silloin tarkastamme tuotteet uudelleen, niin että ne noudattavat edelleen luonnonkosmetiikan standardeja.

Jos jollain merkillä on sekä luonnonkosmetiikkaa että tavallista kosmetiikkaa, olemme hyvin varovaisia. Vain harvat tällaisista merkeistä pääsevät valikoimiimme, ja silloinkin tarjoamme asiakkaille vain niitä tuotteita, jotka ovat taatusti luonnonkosmetiikkaa. Yleissääntönä meillä on kuitenkin, että merkit, joiden valikoima ei ole 100 %:sti luonnonkosmetiikkaa, eivät pääse meillä myyntiin.

Ostostenteko voi olla niin ihanan helppoa

Shoppailu Ecco Verdellä on helppoa, ostosten teko onnistuu ilman jonotusta ja raskaita ostoskasseja! Valitse suosikkituotteesi, maksa ostoksesi luottokortilla, PayPalilla, tai ennakkomaksulla ja me hoidamme loput! Ystävällinen ja asiantunteva tiimimme vastaa kysymyksiisi ja epäselvyyksiin aina!