CMD:n Rio De Coco - arvokasta suojaa ja hoitoa ihollesi

Tällä kertaa esittelemme sinulle CMD:n Rio De Cocon ihonhoitosarjan. Tämä ihonhoitosarja on tunnettu siitä, että siinä käytetään vain parasta mahdollista kookosöljyä ja hyödynnetään sen kaikki edut.

Rio De Cocon ihonhoitosarja on ihoa hoitavien ominaisuuksiensa ja ihanan tuoksunsa ansiosta todellinen elämys iholle. Sarja on täysin vegaaninen ja luonnollisesti sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Arvokkaiden ainesosien ansiosta sarjan tuotteet sopivat päivittäiseen ihonhoitoon. Lisäksi sarjan tuotteet on pakattu ympäristöystävällisesti.

Kenelle tämä ihonhoitosarja sopii?

Rio De Coco sopii erinomaisesti kutiavalle, kuivalle, ärtyneelle ja herkälle iholle. Sarjan tuotteet stimuloivat ihosolujen uusiutumista, ne suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja tuotteilla on ihoa viilentäviä vaikutuksia. Näin ollen tuotteet sopivat myös anti-aging-ihonhoitoon.

Mikä on tuotteiden salaisuus?

Tuotteiden salaisuus on luonnollisesti kookosöljy!

Kookospalmu on merkittävä kasvi. Kookospähkinä on mainitu ensimmäisen kerran jo noin 400 eKr. Ja siihen on syynsä, sillä tälle palmulle löytyy ainakin yli 100 eri käyttötarkoitusta.

Tyynenmeren alueen alkuperäiskansat käyttävät kookospähkinää ja sen öljyä ihonhoitoon, ruuanlaittoon ja luonnolliseksi lääkkeeksi. Sitä kutsutaankin "Elämän puuksi".

Kookosöljy on ainesosiensa vuoksi erittäin arvokasta. Se sisältää koko arsenaalin vitamiineja ja mineraaleja, unohtamatta välttämättömiä rasvahappoja. Erittäin ravitseva sekoitus siis.

Kookosöljy koostuu noin 50% lauriinihaposta ja sisältää myös noin 7% kapriinihappoa. Nämä kaksi happoa nostavat tämän öljyn aivan uudelle tasolle. Öljy vaikuttaa antimikrobisesti, eli se ehkäisee bakteereita, viruksia ja sieniä. Näistä suojaavista ominaisuuksista hyötyvät mös ihmiset. Lauriinihappoa on myös äidinmaidossa.

Näistä laadukkaista ainesosista pääsee hyötymään ainoastaan silloin, kun kookosöljy on valmistettu huolellisesti ja erittäin varoen.

CMD:n Rio de Cocon ihonhoitotuotteissa käytetty öljy tulee Sri Lankasta ja se on käsittelemätöntä kylmäpuristettua öljyä. Tämä tarkoittaa sitä, että öljy on 100-prosenttisen luonnollinen, kovettamaton, valkaisematon, siitä ei ole poistettu tuoksua, ja sitä ei ole jalostettu. Näin kookosöljyn vaikutukset pääsevät täysiin oikeuksiinsa.

Hoitosarjassa on monia eri tuotteita, kuten luomukookosöljy, vartalovoi, kasvovoide, hiustenhoitotuotteet, vartalolotion ja käsivoide.