Tuotteet ja ainesosat

Ihonhoidon ihme bakuchiol Ihonhoidon ihme bakuchiol

Mikä on bakuchiol, trendikäs ainesosa, josta kaikki puhuvat? Mistä se tulee, miten se toimii ja mikä on sen merkitys ihonhoidossa?

La Saponarian kiinteä kosmetiikka La Saponarian kiinteä kosmetiikka

Pakkausjätteen aiheuttama ympäristön saastuminen on vertaansa vailla, minkä vuoksi kosmetiikassa suuntaus on pakkauksissa vähäinen ja nolla. Mitä tämä tarkalleen tarkoittaa ja onko se todella niin yksinkertaista kuin miltä se kuulostaa?...

Hamppu monipuolisena kasvina Hamppu monipuolisena kasvina

Ihmiskunta on käyttänyt hamppua yli 5000 vuoden ajan monenlaisiin tarkoituksiin, ja se on yksi historian vanhimmista hyöty- ja koristekasveista. Viime aikoina se on tullut tunnetuksi vaikuttavana aineena ja elintarvikkeena. SAINT CHARLES -apteekin...

Farfallan Iris Anti-Ageing Prebiotic Farfallan Iris Anti-Ageing Prebiotic

Lähes kaikki muuttuu naisen vaihdevuosien aikana. Ihollakin on uusia tarpeita ja se tarvitsee erityistä hoitoa. Farfallan uusi hoitosarja tarjoaa tukea muutosten aikana eteerisellä iirisöljyllä ja prebioottisella vaikuttavalla...

Pai Carbon Star Pai Carbon Star

Tämä musta kasvoöljy on ihanteellinen hoitamaan epäpuhdasta ihoa yön aikana. Kauneudunet saavat aivan uuden merkityksen.

Hyggeilyä Hyggeilyä

Tanskalainen luonnonkosmetiikan tuotemerkki URTEKRAM tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka sisältävät pohjoismaisen elämän puhtauden ja iloisuuden.

Tee-se-itse-luonnonkosmetiikka Tee-se-itse-luonnonkosmetiikka

Tämä trendi saa yhä enemmän kannattajia: itsetehdyt, luonnolliset kosmetiikkatuotteet. Mitä sinun tulisi ottaa huomioon.

Luonnolliset kynsilakat Luonnolliset kynsilakat

Luonnolliset kynsilakat ovat kovasti nousussa. Mutta onko niiden käyttö ihan vaivatonta ja pystyvätkö ne kilpailemaan tavallisten lakkojen kanssa? Lue tästä, niin tiedät!