Hikoilu tulee murrosiässä – youfreen-deodorantti lapsille ja nuorille

Hikoilu tulee murrosiässä – youfreen-deodorantti lapsille ja nuorille

Kuinka pitää murrosiän epämiellyttävät hajut loitolla

Murrosikä 8 vai 10-vuotiaana?

150 vuotta sitten tytöillä oli ensimmäiset kuukautiset keskimäärin 16,6 vuoden iässä. Keski-ikä on tutkimuksesta riippuen nykyään 12,3 vuotta. Jotkut tytöt saavat ensimmäiset kuukautiset jo 10-vuotiaana. Useimmilla teini-ikäisillä murrosikä on ohi 15 vuoden iässä. Aiemmin murrosikä ei edes vielä alkanut tässä iässä! Joissakin tapauksissa kehon hormonaaliset muutokset alkavat jo kahdeksan vuoden iässä. Puhumme silloin esimurrosiästä.

Tärkeitä tekijöitä murrosiän alun siirtymisessä ovat toisaalta ravitsemus, hygienia ja yleensä parempi terveys. Ympäristömyrkyt voivat myös vaikuttaa kehon hormonijärjestelmään. Tiedetään, että kemikaalit, kuten bisfenoli-A, vaikuttavat sukupuolihormonien estrogeeniin, mikä voi johtaa varhaisempaan murrosikään.

Ja sitten ne epämiellyttävät hajut..

On aivan normaalia, että me ihmiset hikoilemme. Kehoamme jäähdyttävät niin sanotut ekkriiniset hikirauhaset ja näin hikeä muodostuu. Tämä suojaa meitä ylikuumenemiselta.

Murrosiän aikana tapahtuvat hormonaaliset muutokset vaikuttavat myös hikirauhasiin. Pieninkin epämiellyttävä tilanne, stressi tai hermostuneisuus saa murrosikäisen kehon hikoilemaan. Tämä johtuu siitä, että hikirauhaset aktivoituvat yhä enemmän murrosiän aikana ja keho tuottaa enemmän adrenaliinia.

Mutta meillä on myös toisentyyppisiä, niin kutsuttuja apokriinisia hikirauhasia. Ne aktivoituvat vasta murrosiän alkaessa. Sitten ne tuottavat aluksi hajutonta eritystä. Ihon omien mikro-organismien hajoaminen luo sitten yksilöllisen kehon hajun.

Ja mitä tehdä hajua vastaan?

Epämiellyttävän hajun estämiseksi tulee tietysti kiinnittää huomiota hyvään hygieniaan tänä aikana. Päivittäinen pesu ja vaatteiden vaihto, jotka joutuvat suoraan kosketuksiin ihon kanssa, voivat jo auttaa paljon.

Lisäsuojausta suositellaan, jotta teini ei joudu epämiellyttäviin tilanteisiin. Vaarattoman deodorantin käyttö auttaa estämään ei-toivottujen hajujen muodostumisen.

youfreen deodorantit tytöille ja pojille

Tytöille ja pojille tarkoitetut vegaaniset ja alumiinittomat youfreen-deodorantit ovat mietoja ja hoitavat ihoa luomu Aloe veralla. Kasviperäisten aktiivisten ainesosien kompleksi varmistaa, ettei epämiellyttävää hajua synny. Sen sijaan iho tuoksuu raikkaalta myös urheilun ja arjen stressin aikana. Ja kaikki ilman pistävää, keinotekoista tuoksupilveä. Kompromissiton luonnollinen turvallisuus ennen kaikkea.

Laadukkaiden deodoranttien salaisuus: korkealaatuiset luonnolliset ainesosat yhdistettynä nykypäivän luonnonkosmetiikan innovatiiviseen reseptikehitykseen.

Tämä tehokas kaava vaikuttaa kolmella tavalla.

Tehokkaat vaikuttavat aineet

  • säätelevät mikroflooraa ja suojaavat ihon suojakerrosta,
  • välttävät hien hajun muodostumista luonnollisella tavalla,
  • neutraloivat olemassa olevia hajuja.

Yli 80 % kaikista ainesosista on peräisin kontrolloidusta luomuviljelystä. Deodorantin pääkomponentti on luomu Aloe vera, jota arvostetaan sen hyödyllisistä vaikutuksista. Ärtynyt ja herkkä iho hoidetaan myös optimaalisesti. Iho pysyy pehmeänä ja voi jatkaa hengittämistä.

Tuoksu perustuu hedelmäisiin tuoksukoostumuksiin. Nämä tulevat puhtaasti kasviperäisistä ainesosista, sillä luonnolla on täällä paljon tarjottavaa. Ilman keinotekoisia tuoksupilviä. youfreen työskenteli tyttöjen ja poikien kanssa valinnan tekemiseksi. Loppujen lopuksi, kuka voisi arvioida tuoksut paremmin kuin kohderyhmä?

Testattu ja tarkastettu

Ja jotta kaikki voivat olla varmoja: deodoranttien yhteensopivuus herkälle, normaalille ja jopa atooppiselle iholle on testattu dermatologisessa valvonnassa. Tulos: Kukaan koehenkilöistä ei osoittanut selvää reaktiota tuotteisiin, joten ne luokiteltiin "ihon erittäin hyvin sietämiksi".

Tutustu nyt kaupassamme: youfreenin luonnonkosmetiikka