Kotitoimistossa yhdessä Pukan kanssa

Kotitoimistossa yhdessä Pukan kanssa

Pukka pitää sinut tasapainossa

Pysy aktiivisena

Jos istumme yhdessä asennossa liian kauan, mahdollisesti jopa nojaten eteenpäin kannettavan tietokoneen edessä, tulemme nopeasti jäykiksi ja lihaksemme kipeytyvät.

 • Joten nouse säännöllisin väliajoin, liiku ympäri huonetta, sisällytä pieni liikuntatuokio työpäivääsi tai hyödynnä aikaa, kun kiehautat teeveden vedenkeittimessä venyttelemällä.
 • Ehkä sinua auttaa, että asennat itsellesi ajastimen, joka muistuttaa sinua pitämään lyhyitä taukoja. Tarkista myös ryhti säännällisesti ja korjaa sitä aina uudestaan.
 • Aktiivisten ihmisten yrtti-suosikit: kurkumajuuri ja inkivääri ovat luomuyrttiteen kuningasmakuja.

Löydä oikeat rutiinit

Löydä omat rutiinisi ja rajoita työaikaa pysyäksesi rentona. Rutiinit auttavat sinua pitämään stressin loitolla ja ahdistuksen hallinnassa. Rajaa työ ja vapaa-aika selkeästi.

 • Yritä herätä ja nousta aamuisin sängystä aina samaan aikaan (ihanteellinen aika on klo 7.00). Herätä mielesi ja lataa akkujasi meditoimalla. Myös pieni kävely aamulla tai aurinkotervehdys auttaa heräämisessä.
 • Tue ruoansulatustasi syömällä päivittäin samoihin aikoihin.
 • Suunnittele tehtävät, jotka haluat tehdä päivän aikana. Ole realistinen ja suunnittele taukoja - tämä tekee päivästäsi hallittavan ja voit juhlia pieniä saavutettuja tavoitteita.
 • Jokaisen työpäivän lopussa pieni rituaali auttaa erottamaan työ- ja vapaa-ajan - varsinkin kun sinun ei enää tarvitse matkustaa töihin. On parasta siivota työtila ja laittaa kannettava tietokone pois etenkin, jos se on makuuhuoneessasi tai olohuoneessasi.
 • Vahvan mielen kumppani: Ashwagandha-juuret ovat erittäin arvostettuja kotimaassaan Intiassa, ja ne sisältyvät esimerkiksi luomuyrttiteelaatuihimme "Night Time" ja "Peace" sekä luomu latte-tuotteeseen "Night Time". Luomuravintolisä "Ashwagandha Wholistic" sisältää korkealaatuista luomu Ashwagandha-jauhetta ja jodia rauhoittamaan hermoja.

Nuku riittävästi

Nykyisistä muutoksista huolimatta yritä löytää säännöllinen unirutiini ja nukahtaa ja herätä samaan aikaan. Tärkeintä ehjälle unirytmille (vuorokaudelle) on auringonvalo - heti kun se osuu verkkokalvoon, se kertoo keholle, että on aika toimia.

 • Siksi altista itsesi mahdollisimman paljon auringonvalolle aamuisin. Jos et voi mennä ulos juuri nyt, avaa ikkuna ja nauti hetki auringonvalosta.
 • Iltaisin sinun on käytettävä riittävästi aikaa ennen nukkumaanmenoa rentoutumiseen ja kehon valmistelemiseen nukkumaanmenoa varten.
 • Vältä suuria aterioita illalla, jotka estävät kehoa nukkumasta. Sammuta televisio, matkapuhelin ja muut elektroniset laitteet, joiden sininen valo pitää sinut hereillä keinotekoisesti, ja ota sen sijaan käteesi kirja, kuuntele musiikkia tai kirjoita päiväkirjaa
 • Kun nukkumaanmenoaika tulee, yritä pimentää huoneesi mahdollisimman pimeäksi ja pitää se puhtaana sähkölaitteista. Makuuhuoneen tulisi olla mahdollisimman viileä. Voit myös tuulettaa huoneen ennen nukkumaan menoa.
 • Yrttisankarit ihaniin uniin: Laventeli, kamomilla ja valerian auttavat sinua nukahtamaan luonnollisesti. Toimiva teelaatu on esimerkiksi luomu yrtteemme "Night Time".

Keskity

Kotitoimistossa istumme ruudun edessä useammin. Pienet mikrotaukot auttavat sinua pysymään keskittyneenä ja pitämään stressitasosi matalalla.

 • Nyt on hyvä aika tutkia uusia tapoja hallita aikaa. Oletko esimerkiksi koskaan kuullut Pomodoro-tekniikasta? Tekniikka neuvoo työskentelemään ajan kanssa sen sijaan, että taistelisimme aikaa vastaan. Jakamalla työpäiväsi 25 minuutin jaksoiksi 5 minuutin tauoilla saat myös uuden tunteen tuottavuudesta.
 • Kasvit ja yrtit selkeitä ajatuksia varten: Luomu yrttiteessä ”Tulsi Klarheit” tulsi kehittyy aromaattiseksi teeherkuksi. Selkeän painopisteen saavuttamiseksi olemme yhdistäneet Tulsin kurkumalla ja jodilla luomuravintolisässämme "Kurkuma Brainwave", joka edistää kognitiivisen järjestelmän normaalia toimintaa.

Pidä ruoansulatusta menossa

Ruoansulatuksellamme tai tarkemmin mikrobiomillamme on vaikutusta yleiseen hyvinvointiin. Ayurvedic oppi on tuntenut tämän yhteyden tuhansia vuosia. Tämä oppi on aina katsonut potilaiden ruoansulatusta voidakseen tehdä johtopäätöksiä heidän yleisestä hyvinvoinnistaan.

 • Tiedämme nyt, että 70-80% immuunisoluistamme on ruoansulatuskanavassa. Se on järkevää, koska loppujen lopuksi nautimme suurimman osan vieraista hiukkasista ruoassa jne. Suolen luonnollinen bakteeriyhteisö, mikrobiomi, auttaa meitä ruoansulatuksessa, taistelee taudinaiheuttajia vastaan ja kouluttaa immuunijärjestelmäämme. Joten vahvistamalla ruoansulatuskanavaa, tuemme myös immuunijärjestelmäämme.
 • Yrtit “onnelliselle vatsalle”: Anis, fenkoli ja kardemumma ovat ihanteellisia aloittamaan päivän raikkaasti ja tähän sopii erinomaisesti luomu yrttiteemme ”Feel New”. Triphala on ayurvedinen kolmen hedelmän resepti Amlalta, Bibhitakilta ja Haritakilta, ja sitä arvostetaan Ayurvedassa. Luonnonmukainen ravintolisämme "Triphala Plus" täydentää sitä psyllium-kuorilla ja kultaisella pellavansiemenellä sisäisen järjestelmän tukemiseksi.

Kofeiini - vaihda kahvi vihreäksi teeksi

Kofeiinin ei ole negatiivinen asia niin kauan kuin kiinnitämme huomiota lähteeseen, josta saamme sen.

Suurimmalla osalla meistä on paljon stressiä elämässä. Kun tunnemme olevamme väsyneitä tai tyhjentyneitä - usein kaiken stressin suorana seurauksena - turvaudumme usein kahviin energian lisäämiseksi. Kuitenkin suuret annokset kofeiinia ja muita stimuloivia aineita kahvissa voivat saada kehon tuottamaan enemmän stressihormoneja ja tekemään stressivasteen entistä vahvemmaksi.

Kestävät muutokset

Ei ole väliä mitkä päätöslauselmat vetoavat sinuun: Muista, että aina voi olla pieniä, saavutettavissa olevia tavoitteita, jotka voit asettaa itsellesi joka päivä. Kuvittele, että tarkoituksesi on kylvämäsi siemen. Uskot vakaasti, että se itää ja kukoistaa.

Vaikka pitkän aikavälin tavoitteesi olisi epäselvä, näiden pienten vaiheiden suorittaminen päivittäin auttaa tuomaan positiivisuutta, selkeyttä ja luottamusta.

Muista, että kyse on yhteyden muodostamisesta itsellesi. Ota siis aikaa tehdä se, mikä tekee sinut onnelliseksi.