Let's talk eyeliner!

Let's talk eyeliner!

Mikä eyeliner sopii parhaiten mihin silmän muotoon?

Silmänrajauskynistä on tullut välttämätön osa tämän päivän meikkiä.

Yleisesti ottaen kaikkea voidaan, mitään ei tarvitse tehdä. Jos silmäsi ovat lähekkäin ja haluat Foxy-ilmeen, ei sinua estä mikään! Seuraavat selitykset toimivat vain pienenä ohjeena ja auttavat sinua korostamaan silmäsi parhaalla tavalla.

Aloitetaan!

The Tightline: Kapea viiva ripsien rajaa pitkin saa ripset näyttämään täyteläisemmiltä kiinnittämättä paljon huomiota. Sopii kaikkiin silmänmuotoihin.

The Classic: Täällä voit laajentaa tightlineä hieman ulospäin ja luoda siten pienen, mutta ohuen siiven. Tämä pidentää silmiäsi visuaalisesti hieman, mutta ei liian dramaattisesti. Sopii kaikille silmien muodoille ja kaikkiin tilanteisiin.

The Bold: Nyt tulee dramatiikkaa. Boldliner sopii erityisesti kissansilmien ystäville ja näyttää erityisen kauniilta yhdistettynä nude-huuliin. Tämä eyeliner-tekniikka sopii paremmin mantelinmuotoisille ja pyöreille silmille, joilla on näkyvämpi luomi. Roikkuvilla silmäluomilla siipi voi mennä ihon alle.

C-Wing: Silmäviiva roikkuville silmäluomille ja syvällä istuville silmille: Tätä eyeliner-tekniikkaa varten aloita siivestä ja katso suoraan peiliin. Seuraavaksi yhdistä siipesi C:n muotoisesti ylempään ripsityveen. Kyllä, silmät kiinni rajaus voi näyttää hieman erilaiselta kuin olet tottunut. Mutta kun silmä on auki, kaikki voivat nähdä siiven, mikä ei useinkaan ole mahdollista syvällä olevilla silmillä tai roikkuvilla silmäluomilla, koska iho roikkuu niiden päällä.

Tämä eyeliner-tekniikka sopii erityisesti syvälle istuville silmille ja roikkuviin silmäluomiin. Jos luomen pinta on paljon näkyvämpi, C-muoto olisi liian näkyvä, joten suosittelemme tässä lihavoidun siiven heikompaa muotoa.

Foxy Eyes: Se on trendikästä! Silmän sisäkulman pidentäminen saa silmät näyttämään pidemmiltä. Tämä sopii erityisesti pyöreille ja/tai pienille silmille ja myös vetää silmäsi optisesti lähemmäksi toisiaan, minkä vuoksi erityisen suuret silmät hyötyvät tästä tekniikasta. Jos silmät ovat lähellä toisiaan, suosittelemme, ettei sisäsiipiä vedetä liian pitkälle ja korostetaan hieman sisäkulmaa, jotta silmät eivät veny optisesti pidemmälle sisäänpäin.

Smokey Liner: Pehmeämpi versio eyelinerista. Käytä tähän suosikkigeelieyelineriasi ja häivytä se pörröisellä harjalla. Tämä rajaus sopii kaikentyyppisille silmille ja sopii kaikkiin tilanteisiin.

Smokey Outer V: Tässä alempi ulompi ripsityvi yhdistetään ylempään rajaukseen Tämä varmistaa suuremmat silmät ja kissansilmävaikutuksen, josta hyötyvät erityisen kapeat silmät, koska ne visuaalisesti erottavat silmät toisistaan. Kaukana toisistaan olevien silmien tulisi mahdollisesti yhdistää tämä tekniikka Foxy Wingin kanssa. Smokey Outer V näyttää myös hyvältä roikkuvien silmäluomien kanssa.

Reverse Cat-Eye: Seuraava trendi. Käänteisessä kissasilmässä nimi kertoo kaiken, eli piirrät kissansilmäsi siiven alaripsien rajaan ylemmän tyven sijasta, mikä antaa erittäin mielenkiintoisen ilmeen. Tätä rajausta suositellaan erityisesti roikkuville silmäluomille, koska koko siipi on näkyvissä. Roikkuville silmille (silmän ulkokulma on alempi kuin sisäkulma), suosittelemme olemaan käyttämättä tätä eyelineria, koska se voi korostaa roikkuvaa muotoa entistä enemmän.

Olemme erittäin iloisia siitä, että voit korostaa ylä- ja alaripsityveäsi niin monella tavalla. Tässä mielessä toivotamme sinulle hauskaa Wingingin kanssa!

Löydät laajan valikoiman eyelinereita täältä . Meikkitaiteilijamme Sarahin käyttämät tuotteet on lueteltu oikealla.