Maksutapa

Yhteystiedot:

Sähköposti: suomi@ecco-verde.com

Seuraa meitä
Facebookissa | Twitterissä

Etukäteismaksu

Etukäteismaksu asiakkaillemme maasta Suomi

Etukäteismaksulla maksettaessa siirrät summan tilauksen jälkeen tilillemme. Kun maksu näkyy meidän päässämme, saat vahvistuksen ja tilauksesi toimitetaan. 

Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse heti tilauksen päättämisen jälkeen. Tässä vahvistuksessa on tarvittavat tiedot maksun suorittamista varten. Ole hyvä ja laita viestikenttään viitenumeroksi tilausnumerosi, sillä muuten emme voi yhdistää maksuasi oikeaan tilaukseen. Heti kun maksusi on saapunut, tilauksesi käsitellään. Normaalisti tämä kestää noin 2-5 arkipäivää. 

Ole hyvä ja käytä maksua varten seuraavaa pankkiyhteyttä:

Tilitiedot Suomi:
Tilinhaltija:niceshops GmbH
Saaz 99, 8341 Paldau (Austria)
IBAN:AT41 3900 0002 0105 5433
BIC:RZKTAT2KXXX
Pankin nimi:Raiffeisenlandesbank Kärnten

Laita viestikenttään viitenumeroksi tilausnumerosi.

Tietoja tilisiirrosta:
SEPA-tilisiirrolla on samat kulut, kuin kotimaan sisäisellä maksulla. Kulut jaetaan maksun lähettäjän ja saajan välillä - kumpikin maksaa maansa rajojen sisällä liikkuvan maksun kulut. 

Jos tilaat EU:n ulkopuolisesta maasta, sinun täytyy maksaa itse mahdolliset lisäkulut tilisiirrosta. 

Paypal

Jos haluat maksaa PayPalilla, siirryt tilauksen lopuksi suoraan PayPalin sivulle. Siellä voit kirjautua sisään PayPal-tilisi tiedoilla ja vahvistaa maksun.  

Muutaman minuutin kuluttua maksusi näkyy systeemissämme, ja tilauksesi voidaan käsitellä. Maksaessasi PayPalilla laskun summa veloitetaan heti kun olet päättänyt tilauksen. 

Tämä tapahtuu myös silloin heti, jos tavara ei olekaan varastossa ja pystymme lähettämään pakettisi vasta muutaman päivän kuluttua. 

Jos Paypalilla maksettaessa syntyy lisäkuluja, me huolehdimme niistä. Sinulle ei tule maksettavaksi mitään ylimääräistä. 

Amazon Pay

Amazon Pay tekee ostoksien teon Ecco Verde kaupassa entistäkin helpommaksi. Maksutilanteessa käytetään Amazon-tilille tallennettuja tietoja.

Kirjaudu sisään Amazon-tilisi tunnuksilla ja valitse tallennetut maksu- ja toimitustiedot. Tämä tarkoittaa sitä, että voit maksaa kauppamme nettisivuilla ilman, että sinun tulee antaa maksu- ja osoitetietojasi, tietosi välittyvät meille suoraan Amazon-tililtäsi. Tämä mahdollistaa nopean ja turvallisen tilaamisen.

Kun olet päättänyt ostoksien teon saat Amazopn Paylta sähköpostin jossa ilmoitetaan, että maksu on hyväksytty. Tilausvahvistuksen ja laskun tilauksestasi saat Ecco Verde kaupalta.

Amazon Payn käyttö on ilmaista - siitä ei koidu sinulle ylimääräisiä maksuja.

HUOMIO: Vaikka maksatkin tilauksesi Amazon Paylla tilaustasi koskevat kuitenkin Ecco Verde kaupan Yleiset Kauppaehdot.

Yleistä: Kun käytät Amazon Pay -maksupalvelua sinun ei tarvitse antaa maksutietojasi kolmansille osapuolille. Myös Ecco Verde kauppa ei näe Amazon-palveluun tallennettuja henkilökohtaisia maksutietoja.

Klarna (Billpay)

Klarna (Billpay)

Kun valitset Klarna-laskun, maksat tavarat vasta lähetyksen jälkeen 14 päivän sisällä tilauksesta. Saat Klarnalta laskun tilinumeroineen ja maksuviitteineen heti kun tilaus on lähetetty. Ole hyvä ja maksa laskun summa maksukumppanillemme Klarnalle laskun tietojen mukaan. Vaihtoehtoisesti voit myös ladata laskun Klarnan verkkosivuilta tai sovelluksen kautta.

ÄLÄ maksa summaa niceshops GmbH-yhtiön tilille. Saat maksutiedot suoraan Klarnalta sähköpostitse.

Klarna-maksua varten vaaditaan seuraavat tiedot:

  • syntymäaika
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite

Huomautus: Klarna-laskun eräpäivä ei ole riippuvainen meidän 30 päivän palautusoikeudestamme. Lasku on maksettavissa 14 päivän sisällä laskun päivämäärästä.