Täydellinen meikkipohja puroBIOn avulla

Täydellinen meikkipohja puroBIOn avulla

Joka päivä miljoonat naiset käyttävät paljon aikaa meikkaukseen, etenkin silmämeikkiin. Vaikka silmämeikki onkin tärkeä ja erityinen osa kokonaisuutta, se ei saa sille kuuluvaa huomiota, jollei kasvojen iho ole sileä ja säteilevä. Pohjustuksen pitää olla kunnossa. 

Miten saan täydellisen meikkipohjan?

Tärkeää on aloittaa oikealla ihonhoidolla, eli puhtailla tuotteilla, jotka eivät sisällä haitallisia ainesosia.  

Sitten meikkipohjustus tulisi valita huolella, sillä se jää aamusta iltaan kasvojen iholle. Siksi onkin tärkeää valita tuotteita, joiden ainesosat ovat laadukkaita ja 100 % luonnollisia, niin koostumuksen kuin pigmentoinnin osalta. 

PuroBIOn kosmetiikkatuotteilla moitteettoman meikin taikominen iholle on helppoa.  

Jokainen tuote on kehitetty antamaan paras mahdollinen tulos, jota voidaan verrata ammattilaistuotteiden tasoon. Kaikki ainesosat valitaan huolella, jotta asiakkaat saavat rahansa vastineeksi arvokkaan tuotteen. 

Siksi tuhannet naiset valitsevatkin puroBIOn ylevästä tuotesarjasta oman meikkipohjansa.

Merkin meikkivoide sopii jokaiselle ihotyypille, ja erityisesti normaalille ja rasvaiselle iholle, kun halutaan keskivahvaa tai voimakasta peittävyyttä. 

BB-voide sopii normaalille tai kuivalle iholle ja peittää keskivoimakkaasti. 

Concealer sopii kaikille ihotyypeille korjaamaan ihon pieniä virheitä. 

Mitä jos iho on rasvainen ja tarvitsee vain kevyttä peittävyyttä? 

Silloin voidaan käyttää BB-voidetta ja kiinnittää se INDISSOLUBLE-jauheella tai uudella Primer-irtopuuterilla. Jos se ei vielä riitä, voit käyttää sitä ennen primeriä rasvaiselle iholle. 

Entä jos iho on kuiva, mutta haluamme voimakkaampaa peittävyyttä? 

Tässä tapauksessa suosittelemme valitsemaan kuivan ihon meikkivoiteen. Sitten meikkivoide sekoitetaan primerin tai BB-voiteen kanssa, jotta iho saa tarpeeksi kosteutta ja samalla peittävyys on riittävä. 

Miten meikki saadaan pysymään pitkään? 

Puuterijauheen, primerin ja puroBIO-tuotteiden korkean laadun ansiosta meikkisi yltää helposti normaalien, synteettisten tuotteiden tuloksen tasolle ja kestää pitkään.

Oletko jo kokeillut puroBIO-kosmetiikkaa?