Hiustenhoito

Oletko jo Curly Girl?

Plopping, Cast, Final Wash, no poo... sanoja joita tavallinen tiitiäinen ei ymmärrä vaikka englannista on hyvät arvosanat. Haluaisit mukaan tähän kiharavillitykseen, mutta kaupan tiskiltä on juuri ne oikeat tuotteet loppu.

Kesällä hiukset haaroittuvat

Kesäaurinko paahtaa armotta ja vaurioittaa hiuksia. Seurauksena ovat usein haaroittuvat latvat, ja silloin tarvitaan oikeaa hoitoa.

Juhannus Mittumaari eli juhannus

Jo sana juhannus herättää tunteita. Keskikesän juhla, kun aurinko ei laske. Rantakoivikko, sininen taivas, peilityyni järvi, kuikan laulu vastarannalla.... No juhannus voi olla vaikka myös lumiukko Kuopiolaisen omakotitalon pihalla.

Solid shampoos Palashampoo, shampoopala, kiinteä shampoo

Pieni pala hiuksille tarkoitettua kiinteää saippuaa vastaa noin kahta litraa nestemäistä shampoota. Kyllä kiitos - hiukset sekä ympäristö kiittävät! Valmistaudu ihastumaan.

Puhdistusshampoon tärkeys

Sekoita itse! Tässä artikkelissa kerromme sinulle, miten voit muuttaa miedon, päivittäiseen käyttöön sopivan SYD-shampoon helpolla reseptillä erittäin tehokkaaksi puhdistusshampooksi.

Hilsettä - mikä avuksi?

Hilse ei näytä hyvältä, ja siitä on usein vaikea päästä eroon. Silti on olemassa keinoja, jotka auttavat.

Hiustenlähtö syksyllä - sulkasatoako?

Ihmiseltä voi lähteä satakin hiusta päivässä, ja se on vielä normaalia. Monet kuitenkin huomaavat, että syksyllä hiuksia lähtee huomattavasti enemmän. Mutta miksi?