URTEKRAM Fragrance Free

URTEKRAM Fragrance Free

Löydä tasapaino: luonnollisesti tasapainoinen

URTEKRAMin luonnonkosmetiikan uusi hajusteeton Sensitive-sarja ei sisällä synteettisiä tuoksuja. Kaikkien sertifioidun luonnonkosmetiikan laatumerkkien kriteerien mukaan ne ovat tabu.

Luonnolliset tuoksut, kuten eteeriset öljyt ja kasviuutteet, ovat kuitenkin sallittuja. Kuten elintarvikkeet (esim. pähkinät), nämä ovat epäilemättä loistavia ainesosia - kunhan vain siedät niitä. Eteeristen öljyjen tuoksut voivat ärsyttää allergikoiden ja herkkien ihotyyppien ihoa.

Sertifioidut, hajusteettomat tuotteet ovat siksi oikea valinta herkille ihmisille. Ja jopa minimalistit rakastavat yksinkertaisia koostumuksia, jotka hoitavat puhtaasti.

Urtekram Nordic Beautyn uusi Fragrance Free -hoitosarja on kehitetty täysin ilman hajusteita ja auttaa herkkää ihoa ja hiuspohjaa löytämään tasapainonsa uudelleen . Fragrance Free korvaa aiemman No Perfume -sarjan* parannetuilla koostumuksilla, erityisen hellävaraisilla koostumuksilla ja entistä paremmalla toimivuudella hiustenhoidossa. Mieto lupaus: Ultra miedot hoitotuotteet ovat allergiasertifioituja ja sopivat siksi myös allergikoille.

*Perfume Baby ei jää valikoimaan

Hajusteeton tarkoittaa:

● vegaaninen
● ainesosat 99-100 % luonnollista alkuperää
● Ecocert Cosmos Organic -sertifioitu luonnonkosmetiikka ja luomukosmetiikka
● allergiasertifioitu
● valmistettu Tanskassa

Täältä löydät yleiskatsauksen kaikista Fragrance Free -tuotteista !

Tietoja URTEKRAMista:

Tiesitkö: skandinaavinen luonnonkosmetiikkabrändi URTEKRAM on ollut olemassa lähes 50 vuotta: luomuruokaa ja luonnonkosmetiikkaa on aina valmistettu Tanskan sydämessä. Vuonna 1972 silloiset perustajat avasivat Kööpenhaminaan pienen "Urtekræmmerin", eräänlaisen luontaistuotekaupan. Vuonna 1989 nykyinen tuotantolaitos Mariager Fjordissa Tanskan Pohjois-Jyllannissa vihdoin perustettiin. Hiusten, ihon ja hampaidenhoitotuotteiden tuotantoympäristö on maalaismainen, hiljainen ja tuttu.

Urte - nämä ovat yrttejä ja kasvipohjaisia ainesosia, joita käytetään turvallisesti biohajoavissa tuotteissa. Mutta Urtekram tarkoittaa paljon muutakin: nimi sisältää niin ennen kuin nykyäänkin paljon uraauurtavaa henkeä ja sitoutumista sekä rakastavaa, lämmintä luonnon syleilyä. Koska sitä Urtekram tarkoittaa:

URTE | yrttejä

KRAM | halata