Couleur Caramel – innovatiiviset ja hoitavat meikit

Couleur Caramel – innovatiiviset ja hoitavat meikit

Ranskalainen Couleur Caramel valmistaa meikkituotteita, joissä yhdistyvät luonnollista alkuperää olevat ainesosat ja innovatiivinen huipputeknologia. Merkin tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja luomulaatuisia, ja ne hoitavat ihoa. Couleur Caramelin päämäärä on suojella ihoasi sekä planeettaamme.

Kaikissa pakkauksissa on ainutlaatuinen suunnittelu, ja ne on tehty kierrätysmateriaaleista. Ne ovat ekologisia ja kauniita.

Suosittelemme seuraavia tuotteita:

Huulipuna Pearly

Helmiäismäinen pearly-huulipuna on ihanteellinen antamaan huulille kevyttä hohtoa. Värivalikoima on suuri, ja löydät varmasti oikean värin joka tilaisuuteen. Huulipuna antaa pitkäkestoisen värin, sen koostumus on miellyttävä ja runsas, ja se hoitaa huulia.

Twist & Lips

Tämä uusi tuote on todellinen innovaatio. Kyse on voidemaisista huulipunista kynän muodossa, jotka sisältävät erityistä rasvahappojen yhdistelmää. Näin Twist-&-Lips-tuotteet antavat runsasta kosteutta ja suojaavat samalla huulia. Lisäksi niillä on ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä ominaisuuksia.

Mosaiikkipuuteri

Tämä tuote on täydellinen antamaan kesäisen ilmeen ja pitkäkestoisen, silkkisen viimeistelyn. Koostumuksensa ansiosta puuteri on helppo levittää, ja se hoitaa ihoa arvokkaiden ainesosiensa ansiosta.

Aurinkopuuteri

Mosaiikkipuuterin lisäksi suosittelemme myös Couleur Caramelin aurinkopuuteria, joka antaa iholle tasaisen mattapinnan ja hentoa säteilyä. Aurinkopuuteri sisältää myös hoitavia ainesosia.