Phitofilosin luonnonkosmetiikkaa

Vegaaniset hoitotuotteet hiuksille ja vartalolle

Phitofilosta pidetään italialaisena edelläkävijänä puhtaiden kasviperäisten hiusvärien ja hiustenhoidon alalla - 100 % luonnollinen hiuksillesi!

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

Marken / Phitofilos

Phitofilos: 104 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Phitofilos oli yksi ensimmäisistä italialaisista yrityksistä, joka erikoistui puhtaisiin kasviväreihin, hennaan ja luonnolliseen hiustenhoitoon. Tänään voit luottaa vuosikymmenten kokemukseen: Phitofilosilla on ihanteellinen tuote jokaiselle hiustyypille ja jokaiselle hiusvärille.

Kasvijauheilla värjäystä pidetään muinaisena taiteena - " Arte d'Erbe " - ja Phitofiloksen uraauurtava rooli tällä alalla on edistänyt aihetta. Ei vähiten siksi, että luonnonläheinen elämäntapa ja kestävä kehitys ovat yhä tärkeämpiä. Värijäävissä ja hoitavissa kasvijauheissa Phitofilos kiinnittää huomiota korkeimpaan laatuun ja yhtä lailla resursseja säästävään viljelyyn ja tuotannon ympäristöystävällisyyteen . Lisäksi kaikki Phitofilos- tuotteet ovat vegaaneja ja niille on myönnetty Vegan OK -sertifikaatti.

Phitofilos on oikeutetusti ylpeä innovatiivisesta, ravitsevasta, luomusertifioidusta VegetAll-sarjasta , joka koostuu 3 shampoosta ja 3 geelihoitoaineesta värjäävillä kasviuutteilla – ne eivät vain pidennä väritulosta ja antavat kasvivärjätyille hiuksille lisää värin kirkkautta, vaan myös tulevat tuoreiksi. Phitofilosin kehittämä vallankumouksellinen, ympäristöystävällinen uuttoprosessi. Kaikki värit ja luonnolliset ominaisuudet säilyvät. Juuri tämä tekee VegetAll -hoitotuotteista niin tehokkaita , ne ovat 100 % biohajoavia eikä valmistuksen aikana synny vaarallista jätettä.

Erilaiset Phitofilos hennajauheet ovat 100 % ympäristöystävällisiä, koska ne eivät sisällä haitallisia aineita. Lisäksi hennaviljely varmistaa työpaikkoja ja sosiaaliturvan viljelyalueiden väestölle sekä hillitsee etenevää aavikoitumista, sillä nämä kasvit kasvavat mieluiten aavikon reunalla.