Hyggeilyä

Hyggeilyä

Joulu on tanskassa hyggeilyä! Tanskalainen juhlii jouluna viihtyisyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Tanskalainen URTEKRAM-kosmetiikkabrändi tarjoaa laajan valikoiman kosmetiikkatuotteita, jotka tuovat skandinaavista puhtautta, elämäntavan ja älykkäitä tuotteita kodikkaaseen kylpyhuoneeseesi. Tuotteet sisältävät ainesosia, kuten mustikka-, puolukka- ja katajanmarja tai ruusu. Näitä ainesosia sisältäviä tuotteita voi myös erinomaisesti antaa lahjaksi.

Tanskalainen joulu

Kaikki rakkaat yhdessä, ylimääräinen annos mukavuutta ja muutamia mukavia perinteitä... Luonnollisesti monet sosiaaliset kokoontumiset tapahtuvat pohjoismaissa joulua edeltävänä aikana: Julefrokost, joululounas, on tanskalaisen joulukulttuurin pitkäaikainen perinne, jossa ystävät, perheenjäsenet ja kollegat kutsutaan koko päivän kestävälle aterialle. Perinteisiä joulumarkkinoita järjestetään eri puolilla maata. Perinteinen joulujuhla alkaa 23. joulukuuta koristelemalla joulukuusi. Lahjat sijoitetaan puun alle.

Lahjaideamme: Rakastava halaus

Tämä vuosi on varmasti opettanut meille, kuinka tärkeää on arvostaa yhteenkuuluvuutta ja niitä kaikkein rakkaimpiamme. Valitettavasti emme pysty osoittamaan kiintymystämme fyysisessä muodossa nykyisten olosuhteiden vuoksi. Myös lahjoilla voi joskus kertoa, että sinä olet minulle tärkeä. Urtekramin tuotteilla et voi mennä pieleen. "Urte" on tanskaa ja tarkoittaa yrttejä, ja "kram" tarkoittaa halausta. URTEKRAMin Ecocert Cosmos Organic -hyväksytty kosmetiikkasarja on täynnä marjoista, kukista ja lehdistä peräisin olevia voimakkaita vaikuttavia aineita, jotka sisältävät runsaasti ravitsevia vaikutuksia, jotka hemmottelevat kehoa ja mieltä. Käytetyt ainesosat ovat 99% - 100% luonnollista alkuperää, kun taas koostumukset ovat täysin biohajoavia ja 100% vegaanisia. Yhteensä 85% valikoimasta on pakattu sokeriruokojätteestä valmistettuihin kasvipohjaisiin pakkauksiin. Jokainen tuote on rakkaudella kehitetty ja valmistettu Skandinaviassa, täynnä pohjoismaista elämäntapaa ja rakkautta luontoon. Mikään lahja ei tietenkään voi korvata fyysistä läheisyyttä, mutta tällaisina aikoina se voi välittää tunteen tulla rakastetuksi. Olemme koonneet tähän muutamia lahjaideoita:

Pohjoismaiset marjat - ravinteita sisältävä vitamiinivahvistus

Hedelmäinen Nordic Berries -tuotesarja huokuu makeaa ja kutsuvaa tuoksua. Rikastettu luomu-uutteilla tyrnistä, mustikoista ja mansikoista, joissa on runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja, mikä lisää ihon ja hiusten sietokykyä. Hedelmäiset komponentit hemmottelevat aisteja samalla, kun ne toimittavat iholle kaiken tarvitsemansa pitkinä ja kylminä talvikuukausina. Vitamiinit ja antioksidantit yhdistettynä hyaluronihappoon tuottavat ravitsevaa kosteutta. Pajunkuoriuute kannustaa ihon tasapainon elvyttämistä.

Ruusu

Rose-tuotelinja hemmottelee aisteja Damaskin ruususta saadulla erillisellä kukkaistuoksulla. URTEKRAMin kotia kutsutaan myös "ruusujen kaupungiksi". Luomuruusu-geraniumöljy tunnetaan rauhoittavista ja hoitavista ominaisuuksistaan, ja se yhdistettynä ruusukukkaiseen veteen ja ruusu-uutteeseen antaa iholle ja hiuksille pehmeän tunnelman.

Miehet - vaivatonta kosmetiikkaa

Miesten kosmetiikkasarjassa on maskuliininen ja raikas tuoksu, joka on peräisin katajanmarjasta. Nämä kosmeettiset tuotteet koostuvat 2-in-1 -tuotteista, jotka sisältävät tehokkaan yhdistelmän luomu baobabia, luomu lakritsia ja luomu Aloe vera -uutteita, jotka puhdistavat ja hoitavat miesten ihoa ja hiuksia.

Selaa laajaa valikoimaamme URTEKRAM-tuotteita täällä.

Tietoja URTEKRAMista

Hej! Tiesitkö, että pohjoismainen kauneusbrändi perustettiin 50 vuotta sitten? Yhtiö on sittemmin valmistanut luomuruokaa ja luonnonkosmetiikkaa Tanskan sydämessä. "Urtekræmmer", pieni luontaistuotekauppa, avasi ovensa yleisölle Kööpenhaminassa vuonna 1972. Nykyinen tuotantolaitos syntyi vuonna 1982 Pohjois-Jyllantiin, jossa iho, hiukset ja hammashoitotuotteet valmistetaan maalaismaisessa, hiljaisessa ja tutussa ympäristössä. URTEKRAM edustaa enemmän kuin nimen takana olevaa merkitystä. Se tarkoittaa uraauurtavaa henkeä ja sitoutumista sekä rakastavaa ja lämmintä syleilyä.