Cose della Naturan luonnolliset sienet

Cose della Naturan luonnolliset sienet

Ihonhoidon ykköstuote

Mitä ovat luonnolliset sienet?

Markkinoilla on runsaasti kauneudenhoitoon tarkoitettuja kylpy-, vartalo- ja kasvosieniä. Suurin osa niistä on ihmisen tekemiä - eli synteettisiä. Niiden mallina on kuitenkin aina luonnollinen sieni lukuisilla eduillaan, muodollaan ja ominaispiirteillään. Luonnollisia sieniä on käytetty ihonhoidossa vuosisatojen, ellei vuosituhansien ajan. Niitä on käytetty antiikin ajoista lähtien, ja Goethen sanotaan käyttäneen sitä muutama vuosisata myöhemmin.
Ne saadaan Spongia officinaliksen ja sen sukulaisten joustavista, imukykyisistä luista - nämä ovat monihuokoisia merieläimiä. Useimmat sienet ovat jonkin verran samanlaisia kuin korallit ja niitä kasvatetaan ns. sienipankeissa jopa 40 metrin syvyydessä. Paras ja pehmein sieni tulee Välimereltä.

Sieniä pidetään ekologisina tuotteina, koska ne kasvavat takaisin keräämisen jälkeen. Kerätessään sienisukeltajat pitävät sienen pohjan ehjänä. Tämä käynnistää luonnollisen lisääntymisen ja sieni kasvaa takaisin alkuperäiseen kokoonsa muutaman vuoden kuluessa; usein suurempia ja terveempänä kuin ennen. Tutkimukset osoittavat, että korjuualueilla sienten esiintymistiheys lisääntyy.

Cose della Naturan merisienet ovat peräisin Välimereltä, etenkin Adrianmereltä, ja ne kerätään siellä suurimmalla mahdollisella varovaisuudella, koska tuotemerkin etujen mukaista on varmistaa merisienien kestävyys pitkällä aikavälillä niiden luonnollisessa ympäristössä.

Miksi luonnolliset sienet ovat paras valinta ihon puhdistamiseen

Verrattuna muihin puhdistustarvikkeisiin merisieni on luonnostaan antiseptinen - hometta eikä bakteereja ei voi kehittyä, kunhan se huuhdellaan hyvin jokaisen käytön jälkeen. Se sisältää myös jodia ja merisuolaa, jotka tarjoavat luonnollisia etuja ja joilla on kuonaa poistava vaikutus. Ja sen erityinen rakenne mahdollistaa perusteellisen, huokosiin asti ulottuvan syväpuhdistuksen, joka samalla tarjoaa erityisen lempeän mekaanisen kuorinnan ärsyttämättä ihoa. Lisäksi sienet ovat hypoallergeenisia ja silti erittäin kestäviä.

Mihin luonnollista sieniä voidaan käyttää?

 • meikin poisto kasvoista ja silmistä
 • päivittäinen kasvojen puhdistus
 • naamioiden, kuorintojen ja muiden hoitotuotteiden poisto
 • kasvoveden levittäminen
 • hieronta ja ihon hellävarainen kuorinta

Merisieni on erityisen helppo puhdistaa, koska sen sisällä on mikrokanavajärjestelmä, joka on enemmän tai vähemmän itsepuhdistuva eikä keinotekoisesti toistettavissa. Tämä varmistaa erityisen puhtaan tuotteen, joka on kuin uusi joka kerta, kun sitä käytetään. Joustavuutensa ja ominaisuuksiensa ansiosta, jotka pitävät sen muuttumattomana ajan myötä, luonnollinen sieni on ihanteellinen myös ihotyypeille, joilla on erityistarpeita, kuten herkkä tai atooppinen iho, akne, psoriaasi tai ekseema.

Miksi siis käyttää Cose della Natura -merisieniä?

Puhdistustarvikkeiden käyttö nähdään terveen, kauniin ihon perustana. Lika ei lähde täysin pelkästään käsin - syväpuhdistuksesta puhumattakaan. Oikea puhdistus on ensimmäinen askel kohti tervettä ihoa. Koska riittämättömästi puhdistettu iho ei pysty imemään edes parasta hoitoa, joka on siksi vähemmän tehokasta.

Mitä sieniä on ja miten erotat ne toisistaan?

Merisieniä on neljää tyyppiä kahden kriteerin perusteella:

1. Huokosien koko:

 • hienohuokoiset sienet
 • suurihuokoiset sienet

2. Käsittelyn tyyppi:

 • pestyt sienet - ne ovat hieman kiinteämpiä ja kuorivia
 • valkaistut sienet - voimakkaampi käsittely tekee niistä pehmeämpiä

Cose della Natura tarjoaa neljän tyyppisiä sieniä näiden kahden kriteerin perusteella:

 1. Valkaistut silkkisienet: Pehmeät ja täydelliset herkälle iholle, samoin kuin silmänympärysiholle. Siksi tämä tyyppi on välttämätön meikinpoistoon. Sitä on saatavana myös vauvanhoitoversiona. Suuri pintapaino tekee niistä myös täydellisen tarvikkeen erityisen vaativan ihon puhdistamiseen.
 2. Pestyt silkkisienet: Ihanteellinen ihotyypeille ilman erityistarpeita tai kaikille niille, jotka haluavat kevyen kuorinnan joka päivä. Kestävyytensä ansiosta niitä suositellaan erityisesti naamioiden tai kuorintojen poistamiseen. Ne hierovat ja stimuloivat ihon mikroverenkiertoa erityisen hyvin suihkussa.
 3. Valkaistut hunajakennosienet: erittäin pehmeät ja samalla hierovat, ne ovat ihanteellisia ihon päivittäiseen puhdistamiseen, vaikka meikkiä ei käytettäisi. Vartalolle ne ovat kuin hyväily suihkussa ja antavat runsaasti vaahtoa vain muutamalla tipalla pesugeeliä.
 4. Pestyt hunajakennosienet: Valkaistuun versioon verrattuna se on vahvempi ja täydellinen lisävaruste kasvonaamioiden poistamiseen. Kestävät ja samalla pehmeät, nämä sienet ovat todellinen ylellisyys iholle.

Helppo hoitaa ja kestävä

Käytön jälkeen luonnollinen sieni on huuhdeltava perusteellisesti ja annettava kuivua kuivassa, hyvin ilmastoidussa paikassa. Sieniin ei pitäisi jäädä saippuajäämiä, koska tämä tuhoaa sen ajan myötä. On myös suositeltavaa liottaa merisientä yön yli lämpimässä vedessä, johon on lisätty yksi teelusikallinen leivinjauhetta kolmen kuukauden välein tehokasta puhdistusta varten - se näyttää jälleen uudelta. Luonnollisia sieniä ei kuitenkaan pidä keittää tai pestä pesukoneessa! On parasta vaihtaa sieni vuoden käytön jälkeen.

Löydä täältä itsellesi täydellinen Cose della Natura -sieni!