Pai Carbon Star

Pai Carbon Star

Carbon Star on brittiläisen Pai-kosmetiikkamerkin uusimman luomuksen nimi. Musta kasvoöljy on luotu palauttamaan epäpuhtaan ihon tasapaino ja samalla antamaan kauneusunille täysin uuden merkityksen.

Luomulaatuisen mustakuminaöljyn ja kasvipohjaisen aktiivihiilen ansiosta COSMOS Organic -sertifioitu öljy tekee yövuoroa, jotta iho voi toipua nukkuessaan. Nerokkaan muotoilun ansiosta ihoa hoidetaan ihanteellisesti öisin uudistumisvaiheessa, ja se tuntuu huomattavasti sileämmältä ja miellyttävämmältä aamulla.

Aktiiviset ainesosat:

Luomu mustakuminan siemenöljy

Täydellinen tukkeutuneille huokosille ja epäpuhtaalle iholle. Mustakuminaöljyä, joka tunnetaan myös nimellä nigella, on arvostettu sen erityisominaisuuksien vuoksi yli 2000 vuoden ajan. Kirkastava öljy sisältää runsaasti vitamiineja, karoteeneja, antioksidantteja, entsyymejä, rasvahappoja, rautaa ja hiilihydraatteja. Se pitää aknea aiheuttavat bakteerit kurissa, tasoittaa ohuita juonteita, ja sitä voidaan käyttää myös pigmenttihäiriöihin.

Kasviperäinen aktiivihiili

Puhdistaa voimakkaasti ja sitoo myrkkyjä, epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Lisäksi se tarjoaa kevyen kuorintavaikutuksen, joka poistaa kuolleet ihosolut ja stimuloi uudistumista.

Luomuöljyjen sekoitus

Seos erilaisia arvokkaita antioksidanttiöljyjä, kuten andiroba, copaiba ja acai, ehkäisee tulehdusta, tukee ihoa arpeentumisprosessin aikana ja säätelee talin tuotantoa.

Tuotemerkki

Vuodesta 2007 Pai on kehittänyt korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa kaikille, jotka haluavat antaa iholleen parasta - riippumatta siitä, kuinka herkkä iho on. Parhaita ainesosia käytetään tinkimättä, minkä vuoksi Soil Associationin sertifiointi COSMOS-standardin mukaan on erittäin tärkeää. Samaan aikaan tuotemerkillä on Vegan Society ja Leaping Bunny -sinetit. Pai-tuotteet testataan myös itsenäisesti sen varmistamiseksi, että ne soveltuvat myös herkälle ja atooppiselle iholle.

Tutustu Paihin