Farfallan Iris Anti-Ageing Prebiotic

Farfallan Iris Anti-Ageing Prebiotic

Luonnollinen kasvojenhoito vaihdevuosiin

Nainen käy läpi kolme elämänvaihetta:

  • Ensimmäinen vaihe kestää syntymästä murrosiän alkamiseen.
  • Toinen alkaa ensimmäisistä kuukautisista ja päättyy viimeisiin kuukautisiin.
  • Tätä seuraa kolmas elämänvaihe, jossa naisesta tulee kypsä.

Tätä viimeistä vaihetta ei kuitenkaan usein odoteta niin innokkaasti kuin muita. Se nähdään yleensä vain menetyksenä, kun minäkuva naisena alkaa horjua ja kaikki voi muuttua: äidin rooli, ulkonäkö ja ehkä myös ammatillinen tehtävä. Se on muutosten aikaa, jolloin uudet tavoitteet määritellään ja naisellisuutta harkitaan uudelleen ja etsitään uutta elämänrytmiä.

Ei ole vain helppoa, vaan myös erittäin houkuttelevaa vastustaa häviävää nuoruutta hormoneilla, kohotusleikkauksilla tai injektioilla. Niille naisille, jotka valitsevat luonnollisen reitin, eteeriset öljyt tarjoavat tehokasta tukea: olipa kyse mielialan vaihteluista, kuumista aalloista tai muuttuvasta ihosta.

Kuten perhonen, ihomme käy läpi muodonmuutoksen 30 päivän välein. Mutta iän myötä tämä prosessi hidastuu. Iho kuivuu, kun estrogeenitaso laskee, ja se menettää kimmoisuutensa ja saa ryppyjä. Lisäksi iho muuttuu ohuemmaksi ja alttiimmaksi pigmenttiläiskille. Onneksi luonnolliset kosmeettiset vaikuttavat aineet voivat stimuloida ihon toimintaa ja siten lievittää ikääntymisen merkkejä. Siksi farfalla käyttää eteerisiä öljyjä paitsi aistilliseen hyvinvointiin myös erittäin tehokkaina vaikuttavina aineina kosmetiikassa. Neljän vuosikymmenen kokemus aromaterapian alalta on perusta sille, että voimme käyttää valittujen eteeristen öljyjen vaikuttavaa ainetta ihon uudistumissykliä varten. Arvokkaita eteerisiä öljyjä ja kylmäpuristettuja luomukasviöljyjä yhdistetään hydrolaatteihin, jotka sisältävät runsaasti aktiivisia ainesosia, luonnollisia kosmeettisia ainesosia, kuten prebiootteja ja hyaluronihappoa, mikä takaa uudistumisen, kiristymisen ja kiinteytymisen.

Ihon floora on suojakerros ihon terveydelle

Ihon pintaa asuttavat lukemattomat bakteerit ja mikrobit - tämä tunnetaan ihofloorana tai mikrobiomina. Ne muodostavat symbioosin iholla ja ovat välttämättömiä sen terveydelle, suojaavat haitallisilta mikrobeilta ja ympäristövaikutuksilta, vahvistavat immuunijärjestelmää ja ihon suojaa ja parantavat ihon kosteustasapainoa. Tämä ehkäisee myös ihon ikääntymistä.

Luonnollinen prebioottinen kosmetiikka edistää ihoflooran tasapainoa edistämällä hyödyllisten ihobakteerien elinoloja ja stimuloimalla niiden toimintaa, mikä takaa halutun ikääntymisen vastaisen vaikutuksen. Tämä suojaa myös ihoflooraa ja pitää sen tasapainossa. Samaan aikaan kuorintaprosessi nopeutuu ja varmistaa siten säteilevämmän ihon, samalla kun ihon paksuus paranee.

Iris Anti-Aging Prebioottinen kasvohoito ikääntyneelle ja erittäin ikääntyneelle iholle vaihdevuosista alkaen

Eteerisellä iirisöljyllä ei ole vain lumoava tuoksu ja intensiiviset puhdistusominaisuudet, vaan se tarjoaa myös tehokasta ikääntymistä estävää vaikutusta. Sillä on elvyttävä, soluja suojaava vaikutus ja se hidastaa ihon ikääntymistä. Keskeisenä ainesosana se varmistaa ikääntyneen ihon syvästi tehokkaan uudistumisen, kun taas luonnollinen vaikuttavien aineiden yhdistelmä, jossa on erittäin tehokkaita prebiootteja, antaa iholle intensiivistä kosteutta ja parantaa huomattavasti ihon rakennetta, tukee ikääntyneen ihon flooraa, ylläpitää sen kosteutta ja kiristää kasvojen ääriviivat.