Farfallan Aromakids

Farfallan Aromakids

Vahvistaa, rentouttaa ja motivoi lapsia

Pienet lapset, suuret lapset - jokainen on erityinen ensimmäisestä päivästä lähtien kaikilla ominaisuuksillaan, tunteillaan ja erikoisuuksillaan. Tapa, jolla he kohtaavat elämän, voi olla niin erilainen - ja he (sekä heidän vanhempansa) kohtaavat erilaisia haasteita. Eteeriset öljyt ovat tehokkaita auttajia, jotka piristävät tai rauhoittavat, auttavat keskittymään, antavat voimaa ja rentoutumista, kun lapset ovat emotionaalisesti ylikuormittuneita, turvattomia, levottomia tai hukassa. Kun he ovat ensimmäistä kertaa erossa vanhemmistaan, kun he joutuvat suoriutumaan koulupäivistä ja kokeista yksin jne. Jotkut lapset ovat silloin luonnostaan levottomia ja tarvitsevat apua rauhoittumiseen.

Sen jälkeen, kun farfalla lanseerasi oman farfalla -vauvansarjansa vuonna 2019 mottona "vanhemmilta vanhemmille", tänä vuonna Aromacare -valikoima laajenee upeilla tuoksuapureilla vanhemmille lapsille: oli kyseessä sitten päiväkotilapset, ensiluokkalaiset tai teini-ikäiset - jotkut lapset ovat vain hyvin herkkiä ja siksi myös vastaanottavia hajusteille. He reagoivat positiivisesti eteeristen öljyjen aistillisiin ärsykkeisiin ja antautuvat niiden vaikutukselle avoimin mielin. Neljän vuosikymmenen aromaterapian asiantuntemuksella farfalla on kehittänyt kolme käyttövalmista, 100% luonnollista Aromacare-tuotetta lapsille, jotka tukevat eri tilanteissa. Lisäksi Aromakids -tuoksut välittävät tärkeän tunteen: "Olen aina tukenasi", kun vanhemmat laittavat ne penaaliin.

Kuinka voin käyttää eteerisiä öljyjä koulun apuvälineinä?

 • ensin kysymys: missä asiassa lapseni tarvitsee tukea?
 • mieti, mistä lapsi pitää ja ei pidä (vihaa kamomillateetä, rakastaa greippiä tai puutarhan laventelia jne.)
 • lapsi löytää usein oikean aromiapulaisen itse nuuhkimalla - tarjoa pieni valikoima eteerisiä öljyjä

 • Keskittymistä parantavat ja virkistävät eteeriset öljyt kouluun ja kotitehtäviin:
  esim. bergamotti, piparminttu (alle 6 -vuotiaat), sitruuna, bergamottiminttu tai Aromakids -aromiseos "Learn like".
 • Lohduttavat ja pelkoa lievittävät tuoksut koulukriisien ja koeahdistuksen aikana:
  Esimerkiksi hieno laventeli, roomalainen kamomilla, Sveitsin roomalainen kamomilla, neroli tai Aromakids roll-on "Nur die Ruhe" (käytännöllinen: voidaan käyttää suoraan ja laimentamattomana iholla)
 • Rohkaisijat, jotka takaavat itseluottamuksen, rohkeuden ja hyvän mielen:
  esim. veriappelsiini, punainen mandariini, Himalajan setri
 • Rentoutusapuvälineet, jotka auttavat rauhoittumaan stressaavan päivän jälkeen:
  Esimerkiksi eteeriset öljyt: hieno laventeli, mandariini (pieni annos), sitruunamelissa tai neroli (appelsiininkukka), bergamottiminttu tai valmis Aromakids-luomuhuonesuihke "makeat unet"
 • Valittuja eteerisiä öljyjä voidaan käyttää reseptiseoksessa (katso alla), tuoksukaveriksi (tuoksuva kynä, tuoksukivi, nenäliina) tai huonetuoksuksi
 • tuoksuva kynä tai tuoksuva nenäliina sopivat myös penaaliin, ja kotona tuoksulamppu tai sumutin ovat ihania oikean eteerisen öljyn haihduttamiseen kotitehtävien tai iltakriisin aikana.

Käyttövinkkejä aromaterapiaan koululaisille

 • tuoksulampussa kokeisiin lukemisen/kotitehtävien aikana (1-3 tippaa)
 • hajustetussa kynässä tai tuoksussa nenäliinassa itsenäiseen käyttöön opetuksen aikana (3 tippaa)
 • emulgoi 4-6 tippaa eteeristä öljyä 3 rkl: aan DIY-suihkugeeliä / vaahtokylpyä tai kermaa
 • luo omat seoksesi eteerisistä öljyistä, joilla on oikeat ominaisuudet, esim. vatsan hierontaöljynä, jalkaöljynä (0,5% laimennus = 1-2 tippaa eteeristä öljyä 15 ml: aan kasviöljyä)
 • tuoksuvana roll-onina iholle: 10 ml luomujojobaöljyä (kestävyytensä vuoksi-muut öljyt eltaantuvat nopeasti) ja 2-4 tippaa eteeristä öljyä (lapsille sopiva valikoima, katso yllä)

Aromaterapian hyviä ja kiellettyjä asioita lapsille

 • Ensinnäkin: ensiluokkaista luomulaatua halpojen "aromaattisten öljyjen" sijasta

Laadukkaat eteeriset öljyt ilmoitetaan aina kasvitieteellisellä nimellä, kasvin osalla, uuttomenetelmällä, viljelymenetelmällä, alkuperämaalla, sertifiointielimellä jne. Ja kuvauksella (100% luonnollinen eteerinen öljy). Etsi luomulaatuista tai luonnonmukaista luonnonvaraista keräilyä. Hyvillä eteerisillä öljyillä on hintansa (monimutkaisen uuttamis- ja tuotantoprosessin vuoksi).

 • Toiseksi: sopivuus lapsille

Lapset eivät ole pieniä aikuisia - tietyt eteeriset öljyt, jotka ovat ongelmattomia ja auttavat aikuisia, voivat olla vaarallisia lasten hermosoluille tai hengitysteille. Tässä ei riitä vain aikuisten annoksen mukauttaminen.

Mentolia ja kamferia sisältävät öljyt, kuten kaikki mintut (paitsi bergamottiminttu), kamferi ja rosmariini, salvia, isoppi, talvikit ja myös eukalyptolia sisältävät öljyt, eivät sovellu lapsille.

 • Kolmanneksi: oikea annostus

Vain lapsiystävällisessä laimennoksessa luomukasviöljyyn (esim. manteliöljyyn tai mäkikuisman öljyyn), luomukasviveteen tai alkoholiin (ei vauvoille) voidaan nyt levittää valittua eteeristä öljyä iholle. 1-2 tippaa eteeristä öljyä 1 rkl (15 ml) kasviöljyä vastaa lapsille suositeltavaa 0,5%: n laimennosta. Luota vain luotettaviin resepteihin vastuullisista lähteistä ja omaan nenääsi - muutama tippa ylimalkaisesti annosteltuna voi usein olla liikaa sekoituksessa.