La Saponarian kiinteä kosmetiikka

La Saponarian kiinteä kosmetiikka

Luonnolliset hoitotuotteet ympäristöystävällisissä pakkauksissa

Voimme minimoida ympäristövaikutukset valitsemalla luonnonkosmetiikkaa, jossa on ympäristöystävällinen pakkaus, tai valitsemalla jätteetömiä hoitotuotteita. Mutta mitä nollataso todellisuudessa tarkoittaa ja mitä päätöksiä jokainen meistä voi tehdä pysäyttääkseen jatkuvan ilmastonmuutoksen? Me kaikki tiedämme kuvat muovista, jota kelluu meressä tonnikaupalla ja eläimistä, jotka ovat loukkaantuneet tai kuolevat sen takia. Nämä ovat huolestuttavia kuvia, jotka kertovat meille, että elämämme haastaa maailman, jossa elämme, ja että meidän on harkittava uudelleen ja muutettava käyttäytymistämme, jotta tilanne ei pahene.

Onneksi viime vuosina monet nuoret ovat halunneet osallistua ympäristönsuojeluun ja järjestävät rauhallisia katumielenosoituksia kaupungeissa ympäri maailmaa. He vaativat konkreettisia toimenpiteitä jokaiselle henkilölle ympäristövaikutusten minimoimiseksi.
Samaan aikaan monet yritykset ovat työskennelleet tähän suuntaan jo vuosia tarjotakseen yhä ympäristöystävällisempiä tuotteita. Yksi niistä on italialainen luonnonkosmetiikan laboratorio La Saponaria.
Päivittäisten toimien ympäristövaikutusten minimointi on mahdollista ja kaikkien ulottuvilla. Se alkaa siitä, että valitset kosmetiikkaa, joka on pakattu ympäristöystävällisesti.

Kiinteää kosmetiikkaa ilman muovipakkauksia

Voimme siis kiinnittää huomiota pakkauksiin ja valita mahdollisimman vähän muovia käyttäviä hoitotuotteita. Tätä varten on markkinoilla jo lukuisia tuotteita. Helpoin tapa on vaihtaa kiinteään kosmetiikkaan, on kyseessä sitten shampoo, suihkugeeli tai vain saippua. Jos ne ovat hyvin muotoiltuja, nämä tuotteet eivät ole millään tavoin huonompia kuin nestemäiset tuotteet, ja niillä on sama hoitava vaikutus ja tuoksu säilyy, jos se ei ole jopa vielä voimakkaampi tai miellyttävämpi.

Waterless Beauty, johon kuuluu vedettömät puhdistusaineet ja kasvonaamiot, kuuluu myös tähän kiinteän kosmetiikan yhteyteen. Näillä tuotteilla on suuri etu, että ne ovat erittäin tiivistettyjä, niillä on vähemmän ympäristövaikutuksia ja ne ovat myös tehokkaampia kuin klassiset voidetuotteet. Koska vähemmän vettä tarkoittaa enemmän tilaa aktiivisille ainesosille ja
luopumista säilöntäaineista, joita vaaditaan kaikissa vesipohjaisissa koostumuksissa. Näitä tuotteita löytyy WONDER POP -sarjan muodossa, jossa on meikinpoistoaineita, kasvonaamioita ja kuorintoja kasvoille ja käsille. INNER -hoitosarja taas tarjoaa sekä kiinteää kosmetiikkaa että luonnollisia nestemäisiä tuotteita biomuovipakkauksissa hiuksille shampoiden ja hoitoaineiden muodossa.

Kiinteiden shampoiden käyttö

Kiinteät shampoot ovat kuivatettuja ja siksi erittäin tiivistettyjä. Riittää, kun kostutat kätesi kevyesti ja vaahdotat shampoota. Hiero sitten vaahdotettua shampoopalaa hiuksiin ja levitä sopiva määrä hiuksiin.

Shampoot ovat pieniä ja täydellisiä matkoille. Ne voidaan helposti kuljettaa käsimatkatavaroissa ilman huolta nesteiden vuotamisesta ja mikä tärkeintä, ilman määrärajoituksia.

Ainoa lisävarotoimenpide, jota tarvitaan kiinteiden kosmetiikkatuotteiden kanssa verrattuna pullotettuihin, on, ettei niitä jätetä veden lähelle ja ne on säilytettävä pinnoilla, jotka voivat kuivua nopeasti, kuten puusta tai keramiikasta valmistetut saippua-astiat.

Kiinteät shampoot eivät vaadi muovipulloja ja ovat myös pienempiä,
vievät vähemmän tilaa ja niillä on myös lukuisia etuja kuljetuksen suhteen.
Yksi kuorma-autollinen kiinteitä shampoota voi pestä hiukset niin usein kuin 15 kuorma-autollista nestemäistä shampoota.

Tietoisempi pakkaus

Hyvästit muoville tarkoittaa myös vaihtoehtoisten materiaalien, kuten lasin tai kierrätetyn alumiinin, etsimistä - materiaaleja, joita voidaan helposti käyttää kotitaloudessa uudelleen.
Biomuovit ovat hieno vaihtoehto etsittäessä ympäristöystävällisiä materiaaleja. Termi viittaa tiettyyn muovityyppiin, joka on valmistettu orgaanisesta materiaalista ja joka voidaan kierrättää käytön jälkeen.
Vihreät muovit on valmistettu polyeteenistä, materiaalista, joka ei ole valmistettu öljystä, vaan sokeriruo'osta ja on siksi "biopohjainen" materiaali. Toisin sanoen se koostuu kasvimateriaalista eikä sisällä fossiilisia materiaaleja tai fossiilista alkuperää olevia komponentteja (hiiltä tai öljyä).

Ympäristöystävällisen kosmetiikan osalta La Saponaria ylittää ekologisen vision ja tarjoaa laajemman eettisen käsitteen itsensä ja planeetan kunnioittamisesta. Jopa raaka-aineiden valinta on ympäristöystävällistä: etusijalla ovat paikallisen viljelyn "0 km: n raaka -aineet", joita kasvatetaan oikeudenmukaisten, eettisten ja ympäristöystävällisten ohjeiden mukaisesti.