Ainutlaatuinen "ruusukimppu" äitienpäiväksi

Ainutlaatuinen "ruusukimppu" äitienpäiväksi

Lahjavinkkimme äitienpäiväksi - kukkakimppu villiruusuja

Tanskalaisen URTEKRAM-kosmetiikkamerkin uusi Soft Wild Rose -sarja ilmestyy juuri äitienpäiväksi. Pääainesosa on ruusunmarja tai villiruusu, ja sen herkkä tuoksu saa sinut unelmoimaan. Voit hemmotella itseäsi tai äitiäsi! Aromit kutsuvat sinut uppoutumaan kukkamereen, kun taas kasviperäiset luomu-uutteet ruusunmarjoista, ruusun terälehdistä ja kosteuttavasta Aloe verasta hemmottelevat ihoa ja hoitavat ihanteellisesti normaalia ja kuivaa ihoa ja värjättyjä hiuksia.

Nauti hetkestä ja tunne ja koe pohjoinen luonto.

Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, 99-100% luonnollista alkuperää, ECOCERT Cosmos Organic -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, ja ne on täytetty sokeriruokojätteestä tehtyihin kasvipohjaisiin pakkauksiin. Tämä tarkoittaa, että putkilot valmistetaan ympäristöystävällisellä tavalla ja ne voidaan kierrättää muovijätteen tai pakkausjätteen mukana.

Normaalille ja kuivalle ihotyypille

Soft Wild Rose Body Wash :in sisältämän hellävaraiset sokeritensidit puhdistavat ihon ja vahvistavat sen luonnollista suojakerrosta. Luomuyrttiuutteet ruusunmarjasta, ruusun terälehdistä ja Aloe verasta antavat iholle kosteutta ja hoitavat sitä suihkussa.

Soft Wild Rose Body Lotion sisältää luoimulaatuisia, hoitavia ainesosia kuten sheavoita ja jojoba- sekä aprikoosinkiviöljyä. Yhdessä ne hemmottelevat ihoa ja saavat sen tuntumaan silkkisen pehmeältä, kun taas Aloe vera -uutteet antavat pitkäaikaista kosteutta.

Soft Wild Rose Hand Wash käsinpesu puhdistaa miedoilla sokeritensideillä kuivaamatta ihoa. Samanaikaisesti Aloe vera ja glyseriini antavat kosteutta. Tuote ihastuttaa villiruusun herkällä tuoksulla.

Soft Wild Rose Hand Cream on täydellinen hoitona lopuksi. Luonnon biologiset hoitoaineet, kuten ravitseva sheavoi sekä oliivi-, jojoba- ja manteliöljyt, hemmottelevat ihoa. Samaan aikaan ruusun kukkien luomu-uutteet ja kosteuttava luomu Aloe vera -uute antavat iholle pehmeän tunteen.

Värjätyillee hiuksille

Värjätyt tai sävytetyt hiukset tarvitsevat yleensä ylimääräistä hoitoa. Soft Wild Rose Shampoo puhdistaa hiukset erityisen hellävaraisesti miedoilla sokeritensideillä. Merikaaliuute estää muotoilusta ja pesusta johtuvan värien menetyksen ja tarjoaa pitkäaikaisen värisuojan. Ravitseva punajuuriuute antaa eloisat värit ja kiiltävät hiukset.

Saman sarjan Soft Wild Rose -hoitoaine on ihanteellinen hoitoon jälkikäteen. Merikaaliuutteet estävät värien menetyksen ja takaavat pitkäaikaisen suojan, kun taas myös tässä tuotteessa ravitseva punajuuriuute takaa ihanan värien kiillon. Luomukookosöljy ravintoaineineen helpottaa kampaamista sekä tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät.

Tietoja URTEKRAMista:

Tiesitkö: tanskalainen luonnonkosmetiikan tuotemerkki URTEKRAM on ollut olemassa jo lähes 50 vuotta: luomuruokaa ja luonnonkosmetiikkaa on aina tuotettu Tanskan sydämessä. Tuolloin perustajat avasivat vuonna 1972 pienen Urtekræmmer-nimisen terveysruokakaupan Kööpenhaminaan. Vuonna 1989 nykyinen tuotantolaitos rakennettiin lopulta Mariager-vuonolle Pohjois-Jyllannitiin. Ilmapiiri, jossa hiuksia, ihoa ja hammashoitotuotteita tuotetaan, on maaseudun lämmin rauha.
Urte - nämä ovat yrttejä ja kasviperäisiä ainesosia, joita käytetään turvallisesti biohajoavissa tuotteissa. Mutta Urtekram tarkoittaa paljon enemmän: Nimessä on paljon uudisraivaajaa ja sitoutumista sekä luonnon rakastava, lämmin syleily. Koska Urtekram tarkoittaa tätä:

URTE | yrtit
KRAM | halaus