Paras kauneusrutiini kaunista ihoa varten

Paras kauneusrutiini kaunista ihoa varten

Heleä ja terve iho ei riipu vain geeneistä. Voimme saada hämmästyttäviä tuloksia myös oikeilla ehkäisytoimenpiteillä ja yksinkertaisilla tottumuksilla.

Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, ja niin on myöskin ihomme. Siksi on ensisijaisen tärkeää oppia tuntemaan oma iho ja sen tarpeet. Tämä on kauneudenhoidon a ja o.

Heti kun olet tunnistanut ihotyyppisi, voit rakentaa oman, henkilökohtaisen kauneusrutiinin. Saavuttaaksesi pitkäaikaisesti positiiviset tulokset, sinun tulisi käyttää tehokkaita tuotteita, jotka eivät sisällä petrokemiallisia tai ärsyttäviä tai muuten haitallisia aineita, jotka voivat vahingoittaa ihoa ja ympäristöä. Vain näin saamme kauttaaltaan positiivisen vaikutuksen.

La Saponaria on kehittänyt tätä varten erityisiä kasvojenhoitotuotteita, jotka perustuvat arvokkaisiin ainesosiin, kuten esim. mustaan venusriisiin. Kaikki koostumukset ovat luomulaatuisia, vegaanisia ja käyttävät kasviperäisiä ainesosia, joilla on ainutlaatuinen vaikutus. Tuotteet on kehitetty käytettäväksi yksin tai synergisessä vaikutuksessa toistensa kanssa. Niiden avulla on helppo luoda jokaiselle ihotyypille ja tarpeelle oma kauneusrutiini.

Kauneusrutiinin yksittäiset askeleet

Puhuessamme kauneusrutiinista, tarkoitamme sillä vakiintunutta järjestystä, millä toimilla hoidamme ihoamme. Niiden on tarkoitus parantaa ihomme terveyttä ja ulkonäköä keskittymällä ongelmakohtiin.

Mutta ei huolta, tämä ei ole vaikeaa. Kauneusrutiini koostuu neljästä pääkohdasta:

 • Puhdistus
 • Kiinteytys/ vahvistus
 • Käsittely ja hoito
 • Ravitseminen ja kosteutus

Et tarvitse kuin viisi minuuttia päivittäin näihin neljään askeleeseen.

1: Puhdista kasvot

Puhdistus on kaikkiin kauneusrutiineihin kuuluva, tärkeä askel. Näin iho vapautuu ympäristösaasteista, liasta ja myrkyistä, ja valmistamme sen seuraavaa hoitoa varten.

Kasvot on parasta puhdistaa kaksi kertaa päivässä (aamuin illoin) välttääksemme tukkeutuneet ihohuokoset ja poistaaksemme päivän aikana kertyneen harmahtavan lian.

Paras aine tähän puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti eikä haittaa tai pese pois ihon omaa suojakerrosta.

Tätä tarkoitusta varten La Saponaria on kehittänyt Mustikka-puhdistusvaahdon, joka perustuu mustikkaveteen ja jolla on uudistavia ja antioksidatiivisia ominaisuuksia. Se sisältää myös venusriisin aktiivivettä sekä kehäkukkauutetta, jolla on rauhoittavia, tulehduksia lievittäviä ja punoitusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Se puhdistaa hellävaraisesti kuivattamatta tai ärsyttämättä ihoa ja sopii jopa kaikkein herkimmälle iholle.

Meikinpoisto on myöskin oleellisen tärkeää pitkän päivän jälkeen. Silmänympärykselle ovat ihanteellisia puhdistusöljyt ja -maidot ilman tensidejä ja jotka sisältävät rauhoittavia ainesosia. Tähän sopii täydellisesti La Saponarian Melissa-puhdistusmaito. Se ei sisällä ärsyttäviä aineita tai tensidejä, ja sitä voidaan käyttää huuhtelematta tai veden kanssa, ja se poistaa jopa vedenkestävän meikin.

2: Kiinteytä ihoa

Tämä askel normalisoi ihon happotasapainon ja puhdistaa kertaalleen vielä syvemmältä. Mahdolliset meikinpoistoaineen tai epäpuhtauksien rippeet lähtevät.

Tähän sopivat klassiset kasvovedet (ilman alkoholia). Myös yksinkertaiset hydrolaatit käyvät hyvin. Niissä on kyse uutteista, jotka on saatu tislaamalla aromikasveista. Hydrolaateilla on rauhoittavia ja puhdistavia ominaisuuksia.

Toinen vaihtoehto ovat erityiset kasvovedet. Ne ovat edellä mainittuja aktiivisempia tuotteita. Ne vaikuttavat aktiivisesti ihoon ja valmistelevat sitä seuraavia hoitotuotteita varten. Nämä aineet ovat energisesti aktiivisia, ja ne saadaan erityisellä kylmäkuivausmenetelmällä rohtokasvien tai superhedelmien soluista. Tuloksena on eliksiiri, jossa on ainutlaatuisen runsaasti vaikuttavia aineita.

La Saponarian kasvovedet ovat erään eettisen projektin tulosta. Kasvit viljellään Cuneon maakunnassa Italiassa koskemattomissa alppimaisemissa.

Näihin ainutlaatuisiin tuotteisiin lisätään hyaluronhappoa, ja ne on mukautettu jokaiselle ihotyypille vaikutuksen vahvistamiseksi. La Saponarialla on kolme vaihtoehtoa: granaattiomena, mustikka ja melissa.

Riippumatta siitä, valitsetko klassisen kasvoveden, hydrolaatin tai erityisen kasvoveden, levittämismenetelmä on aina sama. Voit joko levittää sen iholle vanulapulla tai suihkuttaa suoraan iholle tai taputella tuotteen hellävaraisesti iholle sormilla.

3: Käsittele kriittiset kohdat

Tässä vaiheessa kasvojen ihon erityiset ongelmakohdat käsitellään niille kehitetyillä, runsaspitoisilla seerumeilla. Ne ovat todellisia kauneutta kiihdyttäviä aineita, mikä johtuu niiden runsaasta vaikuttavien aineiden pitoisuudesta ja kevyestä koostumuksesta, joka imeytyy nopeasti ihoon. Seerumit myös parantavat niiden jälkeen levitettävien voiteiden ja muiden kauneustuotteiden vaikutusta.

Otathan kuitenkin huomioon, että nämä seerumit ovat kyllä erittäin tehokkaita, mutta eivät kuitenkaan pysty ihmeisiin. Kestävät tulokset vaativat pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä.

Oikea seerumi ihosi tarpeisiin

 • Epäpuhtauksiin, mustapäihin ja finneihin
  Bioaktiivinen seerumi epäpuhtauksiin poistaa epäpuhtaudet, rauhoittaa ihon ja parantaa ihon ulkonäköä. Se sisältää sitruunamelissan puhdistavaa ja rauhoittavaa kasvovettä ja kosteuttavien ja talia säätelevien ainesosien sekä atselaiinihapon sekoitusta. Tehoaa voimakkaasti finneihin ja mustapäihin.
 • Kaupungin savusumuun tai harmahtavalle iholle sopii Anti-Pollution bioaktiivinen seerumi. Ihanteellinen ehkäisemään saasteiden vaikutuksia, antaa iholle elinvoimaisuutta, suojaa stressiltä ja vanhenemisen merkeiltä.
 • Ikääntyneelle iholle ja ryppyihin suosittelemme No-Age bioaktiivista seerumia. Ehkäisee ja minimoi ryppyjä ja vanhenemisen merkkejä kasvisekoitusten avulla. Uudistava eliksiiri, joka sisältää tehokkaita aineita. Antaa rentoutuneen ja täyteläisen ihon ja sopii silmien ja suun ympärykseen.
 • Kiiltävälle tai rasvaiselle iholle
  Mattapinnan antava bioaktiivinen seerumi on täydellinen rasvoittuvalle iholle. Se sisältää puhdistavia ja talintuotantoa sääteleviä vaikuttavia aineita, jotka pienentävät ihohuokosia ja poistavat epäpuhtauksia. Sisältää myös luomuriisijauhetta, joka imee ylimääräistä talia ja ehkäisee ihon kiiltoa.
 • Pigmenttiläiskiin, ihon värjäymiin tai akneen
  Ihoatasoittava bioaktiivinen seerumi on tiiviste, joka sisältää luonollisia, ihoa silottavia ja vaalentavia aineita ja ehkäisee läiskien muodostumista. Ihon pigmentti ja väri tulevat tasaisiksi.

4: Kosteuta ja hoida iho

Kasvovoide ei saa puuttua päivittäisestä kauneudenhoidosta ihotyypistä tai iästä riippumatta.

 • Rasvainen ja sekaiho tarvitsevat voiteen, jonka koostumus on nestemäinen ja kevyt ja jossa on vähän öljyjä mutta joka sisältää runsaasti virkistäviä ja puhdistavia aineita. Melissakasvovoide on kehitetty erityisesti tätä ihotyyppiä varten. Se sisältää luomumelissakasvovettä, jolla on rauhoittavia ja puhdistavia ominaisuuksia sekä hyaluronhappoa, riisiuutetta ja takiaisenjuurta. Tasapainottaa ihoa.
 • Kuiva ja herkkä iho tarvitsee runsasta ja täyteläisempää voidetta, jolla on korkeampi rasvapitoisuus ja joka sisältää erityisiä vaikuttavia aineita. Paras La Saponarian voide tähän tarkoitukseen on Mustikkakasvovoide. Se sisältää runsaasti aktiivisia ja arvokkaita kasviöljyjä, luomukasvovettä, vitamiineja, orgaanisia happoja ja antioksidantteja. Kaikki aineet suojaavat ihon pintakerroksen mikroverenkiertoa ja sopivat hillitsemään couperosaa.
 • Ikääntynyt iho tarvitsee ravinteita ja suojaa ikääntymisen merkkejä vastaan. Tähän sopii No-Age granaattiomenakasvovoide, joka sisältää runsaasti luonnollisia ainesosia, jotka ehkäisevät vapaiden radikaalien vaikutusta. Voide sisältää viittä ravitsevaa kasviöljyä (shea-, baobab-, argan-, jojoba- ja oliiviöljyä) sekä fitoretinolia (luonnollinen A-vitamiini), jotka stimuloivat solujen uudistumista, ja myös antioksidanttien ja anti-aging-aineiden (E-vitamiini, hyaluronhappo ja riisiuute) sekoitusta. Antaa virkeän, säteilevän ja ajattoman ihon.

Luo oma kauneusrutiinisi

Jokainen iho on ainutlaatuinen ja yhdistelemällä eri tuotteita yksilöllisen ihotyypin ja haluamasi vaikutuksen mukaan voit luoda henkilökohtaisen kauneusrutiinisi.

Tehdäksemme alusta helpompaa, olemme listanneet tähän yleisimmät ihotyypit ja niille parhaiten sopivat tuotteet jokaiseen tarpeeseen. Tuloksena on kolme helposti toteutettavaa kauneusrutiinia, jotka voivat johdonmukaisesti käytettynä tuottaa todella uskomattomia tuloksia: