Kesä ja aurinko ilman katumista

Kesä ja aurinko ilman katumista

Lämpötilan nousun myötä aurinko voimistuu jälleen. Luomulaatuiset aurinkotuotteet tarjoavat optimaalisen UVA/UVB-suojan jokaiselle ihotyypille ja ikäryhmälle. Ne ovat myös hyviä ihmisille ja ympäristölle.

Mikä erottaa sertifioidut luomukosmetiikan aurinkosuojatuotteet perinteisistä tuotteista?

Sertifioidussa luomukosmetiikassa käytetään vain puhtaita mineraali- ja kasvissuodattimia, kun taas perinteiset tuotteet käyttävät kemiallisia suodattimia tai kemiallisten ja mineraalisuodattimien sekoitusta.

Kuinka aurinkosuojasuodattimet toimivat?

Kemiallis-synteettiset UV-suodattimet tunkeutuvat ihon läpi ja muuttavat UV-säteet infrapunasäteilyksi eli lämmöksi. Näiden voiteiden vaikutus kestää noin puoli tuntia. Luomukosmetiikassa käytetään mineraali-UV-suodattimia, joissa on luonnollisia mineraalipigmenttejä (esim. titaanidioksidia). Tämä heijastaa ja hajottaa auringonvaloa ja toimii heti levityksen jälkeen.

Miksi minun pitäisi suosia mineraali-UV-suodattimia?

Kemiallisilla valonsuojasuodattimilla on suuri ongelmapotentiaali ja ne kuormittavat meitä kaksinkertaisesti: ihon ja ravintoketjun kautta. Tieteelliset tutkimukset osoittavat vaaran ihmiskeholle korkean allergiapotentiaalin ja niiden hormonimaisen vaikutuksen kautta elimistöön (umpieritysjärjestelmää häiritsevät aineet tai ksenohormonit).

Toinen kemiallisten valonsuojasuodattimien (Oxybenzone, Octocrylene) aiheuttama vaara on koralliriuttojen tuhoutuminen. Tutkijat ovat onnistuneet osoittamaan näiden komponenttien kielteisen vaikutuksen meren elämään, erityisesti koralleihin.
Yhdessä valtamerten happamoitumisen ja ilmastonmuutoksen kanssa kemialliset UV-suodattimet aiheuttavat merkittäviä vahinkoja koralleille. Tämä aiheuttaa pysyviä vaurioita ("korallien valkaisu") ja sen seurauksena kokonaisia korallipankkeja tuhoutuu.

Turvallinen mineraalivalosuojasuodattimella!

Voinko levittää Biokosmetik aurinkotuotteita helposti?

Luomukosmeettiset aurinkotuotteet ovat helposti levitettäviä ja läpinäkyviä – tahmea koostumus ja valkoinen kalvo iholla ovat menneisyyttä. Tuotteet tarjoavat välittömän aurinkosuojan ja ovat vedenpitäviä.

Mitä tuotteita voin käyttää turvallisesti?

Biosolis- brändi on yli 10 vuoden ajan sitoutunut tarjoamaan täydellisen aurinkosuojatuotteiden valikoiman, joissa yhdistyvät terveyden suojelu ja ympäristön kunnioittaminen. Luonnollinen ja sertifioitu luomu.

Biosolis takaa luonnollisista aktiivisista ainesosista kehitetyt koostumukset. Ne eivät sisällä:

-allergeeneja
- kemiallisia suodattimia
- parabeeneja
- fenoksietanolia
- ja ftalaatteja.

Tuotteet sisältävät mineraalisuodattimia, jotka eivät tunkeudu ihoon, ja ne takaavat optimaalisen suojan levitettäessä. Biosoliksen tuotekehitystiimi työskentelee päivittäin tarjotakseen tehokkaimpia, puhtaimpia ja ekologisimpia kaavoja. Äskettäin parannetut koostumukset on kehitetty käyttämällä kasviöljyjä ja kasviuutteita, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa hellävaraisesti ja suojaavat sitä.

Koko perhettä UVA/UVB-säteiltä suojaavien, meren eläimistöä ja kasvistoa kunnioittavien tuotteiden kehittäminen, terveellisten koostumusten takaaminen, eurooppalaisten määräysten noudattaminen, lyhyiden matkojen kävely ja ympäristöä kunnioittaminen on syvästi juurtunut Biosolisin arvoihin. Brändi tekee yhteistyötä myös sertifiointielimen Ecocert Greenlife kanssa, joka validoi huolellisesti valitut ainesosat ja niiden koostumukset.

Tutustu Biosolis-brändiin NYT!

Biosolis-tuotevalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin aurinkosuihkeista aurinkomaitoon, kasvovoiteisiin, aurinkomaitoon, itserusketuksiin ja lasten aurinkomaitoon.