La Saponarian luonnonkosmetiikkaa

Luonnolliset hoitotuotteet lapsille ja aikuisille - myös itsetehtyä kosmetiikkaa varten

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

Marken / La Saponaria

La Saponaria: 225 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

La Saponaria tarjoaa käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa ja raaka-aineita omien tuotteiden valmistukseen. La Saponaria vannoo käsityön nimeen - se tarjoaa laajan raaka-ainevalikoiman itsetehtyä kosmetiikkaa varten. Mikä onkaan ihanampaa, kuin hoitaa kauneuttaan itsetehdyillä tuotteilla, joiden ainesosat ovat itsevalikoituja ja täysin ilman haitallisia ainesosia.

La Saponaria on italialainen merkki, jonka tarina alkoi, kun yksi sen perustajista, Luigi, alkoi valmistamaan saippuoita ja tuoksuja isoäitinsä ohjeistuksella. Myöhemmin kemianopintojen jälkeen hän tutustui Luciaan ja ensimmäiset kokeilut saattoivat alkaa.

La Saponaria alkoi muotoutua vuonna 2006, kun sen perustajat alkoivat myydä käsintehtyjä saippuoitaan paikallisilla käsityömarkkinoilla ja aloittivat yhteistyön kotikaupunkinsa reilun kaupan ryhmän GAS:n kanssa. La Saponaria lanseerattiin lopulta vuonna 2007 joukkorahoituksen avulla ja intohimolla. Pieni laboratorio perustettiin osittain lopetetun tuotantolaitoksen kalustoa hyödyntäen. Byrokratiasta ja muista kompastuskivistä huolimatta ensimmäinen saippuatuotanto voitiin vihdoin aloittaa.

La Saponaria tekee yhteistyötä paikallisten pienten luomuviljelijöiden kanssa, ja näin raaka-aineet ovat korkeinta laatua ja toimitusmatkat lyhyitä. Saippuoita valmistetaan myös kolmansille osapuolille, useimmiten raaka-aineita vastaan. Vuodesta 2012 lähtien La Saponaria on tuottanut saippuoiden lisäksi laajaa kosmetiikkavalikoimaa. Yksi yrityksen suurista ansioista on myös hamppuviljelyn aloittaminen, joka on Italiassa lähes unohdettu. La Saponaria viljelee ja jalostaa hamppua laajan verkoston kautta mm. Hippiness-sarjan tuotteita varten.

La Saponariassa uskotaan, että suuret muutokset tapahtuvat pienillä päivittäisillä teoilla. Luigi ja Lucia päättivät ottaa ensimmäisen askeleen saippuan kanssa. Intohimon ja suuren unelman avulla he loivat laboratorion, jota johdetaan hyvin tietoisesti ja joka heijastaa kosmetiikan valmistuksen perinteistä käsityötaitoa.

La Saponarian filosofia perustuu seuraaviin periaatteisiin:

  • 100 % luonnolliset ja kestävät ainesosat
  • EI petrokemiallisia aineita
  • kevyet ja ympäristöystävälliset pakkaukset
  • reilu kauppa ja reilu palkka raaka-aineiden toimittajille
  • käsityötä rakkaudella, huolella ja järjellä
  • eettinen vastuu - pienten viljelijöiden ja sosiaalisten projektien tukeminen
  • reilut hinnat valmistajille ja kuluttajille
  • ccpb-sertifiointi
  • eläinten oikeudet - suurimmaksi osaksi vegaaniset reseptit
  • eläinkokeettomat koostumukset ja valmistus