Biosolis aurinkotuotteet

Luonnolliset, korkealaatuiset aurinkosuojat lapsille ja aikuisille

Marken / Biosolis

Biosolis: 10 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Biosolis- auringonhoitotuotteet ovat 100 % luonnollisia mineraalisuojia auringonpolttamia vastaan. Biosolis yhdistää luonnolliset mineraalisuodattimet, kasviperäiset orgaaniset öljyt sekä aloe veran ravitsevan voiman luodakseen tehokkaan ja turvallisen aurinkosuojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Valmisteet ovat ympäristöystävällisiä ja pakattu kierrätettäviin pakkauksiin.

Mineraaliset aurinkosuojasuodattimet vaikuttavat ihoon kuin peili, joka heijastaa haitallisia auringonsäteitä. Toisin kuin kemialliset suodattimet, jotka tunkeutuvat ensin ihon läpi ja vaativat jopa 30 minuuttia muodostaakseen suojan, mineraalisuodattimet ovat heti tehokkaita. Lisäksi niillä ei ole haitallisia vaikutuksia meren eliöihin, eläimiin tai ihmisiin. Biosolis- tuotteet ovat myös Cosmébio- ja ECOCERT-sertifioituja ja täyttävät eurooppalaiset Colipa- ja amerikkalaiset FDA:n aurinkosuojamääräykset.

Biosolis kehittää jatkuvasti tuotteitaan parantaakseen valmisteitaan ja tehdäkseen niistä entistä ympäristö- ja käyttäjäystävällisempiä.

Biosolis aurinkovoiteet eivät sisällä:

  • nanohiukkasia
  • kemiallisia suodattimia
  • mineraaliöljytuotteita (silikoneja, parafiinia, synteettisia tuoksuja)
  • epäpuhtauksia