Karbonoir - kookospähkinästä aktiivihiileksi

Karbonoir - kookospähkinästä aktiivihiileksi

Olipa kyseessä ilmanvaihtotekniikka, maatalous, vedenkäsittely tai lääketiede – aktiivihiili on ollut pitkäaikainen suosikki monilla käyttöalueilla tuhansien vuosien ajan. Tällä huokoisella hiilellä on erityisen tärkeä ominaisuus: imukyky. Tätä erikoisominaisuutta voidaan käyttää loistavasti myös kosmetiikka-alalla – Karbonoir- brändi todistaa tämän.

Aktiivihiili absorboi - useilla eri alueilla. Esimerkiksi lääketieteessä sitä on aina käytetty suoraan ruoansulatuskanavassa ruoansulatusongelmiin, koska se puhdistaa myrkyllisistä aineista ja poistaa kehosta haitallisiset aineet. Kosmetiikka hyödyntää myös mustan ihmeen sienimäistä luonnetta - aktiivihiili sopii mainiosti myös vartalon tai hampaiden puhdistamiseen. Mustapäät, tali, ympäristön saasteet, bakteerit ja muut poistetaan tai sidotaan hellävaraisesti ja iho ja hampaat saavat suojaa.

Mistä aktiivihiili on tehty?

Mustaa jauhetta voidaan saada erilaisista kasvi- tai mineraaliaineista - puusta, turpeesta tai, kuten Karbonoirilla, kookospähkinöistä. Tarkemmin sanottuna aktiivikookoshiili uutetaan kookospähkinän kuoresta. 100 % luonnollinen ja täysin vapaa lisäaineista ja säilöntäaineista, joten se on ihanteellinen ainesosa kosmetiikkaan.

Black is beautiful

Siksi Karbonoir on omistautunut aktiivihiilelle ja valinnut brändille myös sopivan nimen: »carbon«, englanninkielinen sana aktiivihiilelle ja »noir«, ranskalainen sana mustalle.

Muutama vuosi sitten Karbonoir tunnisti trendin ja toi markkinoille kaksi syvänmustaa tuotetta - hyvästi värjäytyneet hampaat, epäpuhtaudet, mustapäät ja akne:

Kuten näiden mustien hoitotuotteiden kysyntä, myös Karbonoir-valikoima kasvaa jatkuvasti. Nyt slovenialaisen brändin valikoimassa on enemmän aktiivihiilisankareita:

Anti-aging seerumi
Tasoittaa ryppyjä ja juonteita ja antaa raikkaan ihon. Ravitsee ja kosteuttaa ihoa.

Musta naamio aktiivihiilellä
sillä on talia säätelevä, ravitseva ja elvyttävä vaikutus. Samalla se varmistaa miedon kuorinnan, joka puhdistaa huokoset ja vähentää ihon kiiltoa.

Ravitseva voide aktiivihiilellä
Ravitseva tehohoito kaikenikäisille - suojaa haitallisilta ympäristövaikutuksilta, kuten kylmältä, tuulelta ja kuivuudelta.

Hammastahna aktiivihiilellä
Bakteerit ja epäpuhtaudet sidotaan. Auttaa ehkäisemään hammaskiven muodostumista ja valkaisee hampaita luonnollisesti.

Klikkaa tästä ja tutustu Karbonoir-brändiin!