Velvet Sponges - vallankumous

Viime vuosina tästä halutusta tuotteesta on kehittynyt kauneustalan harrastajille oikea Must-have. Tämä on todellinen vallankumous kaikille, jotka rakastavat meikkivoiteita ja jotka haluavat olla kuitenkin riippumattomia niistä. Mutta mistä oikein on kyse? Tietysti kuuluisista Velvet Sponges -sienistä, joilla voit levittää pohjustuksesi helposti ja yksinkertaisesti!

Nämä sienet, joita löytyy lähes joka merkin valikoimista kosmetiikka-alalla, eroavat toisistaan markkinoilla muodon, värin ja materiaalin osalta. Tämä on uusi sukupolvi kasvojen kosmetiikan alalla. Oikea käyttö on ratkaisevaa moitteettoman meikin ja luonnollisen kauneuden saamiseksi.

Emmekö kaikki etsikin tuotetta, joka helpottaa pohjustuksen levittämistä?

Suurin osa kuluttajista etsii peittävää pohjustusta, joka antaa iholle tasaisen pinnan. Velvet Sponges -sienillä kaikki on mahdollista! Velvet Sponge on luonnollinen sieni Adrianmerestä. Märkänä se on erittäin hellävarainen ja tekee ihon pinnasta samettisen pehmeän.

Käyttö on yksinkertaista: pidä sientä vedessä ja kostuta se. Purista liika vesi pois. Laita pieni määrä meikkivoidetta kämmenen selkäpuolelle ja ota voidetta sieneen. Tuputa sitten kasvoille, ja levitä varovasti tärkeimpiin kohtiin, kuten otsaan, nenään, leukaan ja poskille. Levitettäessä on tärkeää aloittaa kasvojen keskeltä ja liikkua hitaasti ulkoreunaa kohti, kunnes voide on levinnyt tasaisesti. Tuputa voidetta kasvojen reunan yli leuan alle kaulaan asti, ja myös hiusrajaan saakka. Näin värikontrastia ei pääse syntymään, ja meikki vaikuttaa paljon luonnollisemmalta. Pohjustusta ei ole tarpeellista häivyttää. On parempi tuputtaa se ihoon ja ottaa kädeltä aina vain pieni määrä kerrallaan. Tätä tuotetta voidaan käyttää myös, jos päivän meikkivoide on jo levitetty iholle ja tulosta halutaan parantaa. Tässä tapauksessa tuotetta levitetään, kuten yllä olevassa kuvauksessa. Ylimääräinen väri voidaan poistaa varovasti, jos lopputulos on sinusta liian keinotekoisen näköinen. Ihosi vaikuttaa sileämmältä, kirkkaammalta ja luonnollisen raikkaalta.

Käytön jälkeen pese sieni yksinkertaisesti vedellä ja tavallisella saippualla. Anna sienen kuivua paikassa, jossa ilma vaihtuu hyvin, ja se on taas kuin uusi. Etuna on, ettei sienen pinnalle jää mitään rippeitä. Kolmen kuukauden välein olisi hyvä laittaa sieni likoamaan vesikuppiin, jossa on teelusikallinen leivinjauhetta ja antaa vaikuttaa yön yli ja antaa kuivua hyvin. Seuraavana päivänä sieni tuntuu kuin juuri ostetulta.

Mutta miksi minun tulisi käyttää juuri tätä Adrianmerestä saatua sientä pohjustuksen levitykseen, eikä tavallista sientä? Koska merestä saadut sienet ovat 100-prosenttisen luonnollisia ja täysin erilaisia kuin tavalliset, synteettiset sienet. Niitä voidaan käyttää 8 -12 kuukautta, jos niitä huuhdellaan hyvin, toisin kuin keinotekoisesti valmistettuja sieniä. Lisäksi ne ovat peräisin luonnosta, erittäin pehmeitä, hypoallergeenisia, antiseptisiä, biohajoavia, sekä torjuvat hajuja. Lyhyesti sanottuna "luonnollista laatua!" Kokeile tätä tuotetta! Mitä vielä odotat?