Päivittäistä hoitoa teinien iholle Essentiq-tuotteilla

Päivittäistä hoitoa teinien iholle Essentiq-tuotteilla

Essentiq-kosmetiikkamerkin toimitusjohtajalla on kaksi teini-ikäistä kotonaan (11- ja 14-vuotiaat). Useimpien teinien tavoin hekin kamppailevat finnien ja mustapäiden kanssa. Tästä syystä Essentiq on ryhtynyt tutkimaan teini-ikäisen iholle sopivaa, säännöllistä hoitoa. Tässä tultiin tulokseen, että tärkein askel finnien ehkäisyssä on oikea ja säännöllinen puhdistus. Juuri tätä teinit eivät tee niin kuin pitäisi.

Teini-ikäisen tulisi pestä kasvonsa JOKA ILTA puhdistusgeelillä. Vielä parempi olisi kaksi kertaa päivässä aamuin illoin. Tämän voi hoitaa myös suihkun yhteydessä.

Aina ihonalaisten finnien ilmestyessä tulisi käyttää kasvokuorintaa (voidaan käyttää jopa kerran tai kaksi viikossa). Kuorintaa ei saa kuitenkaan käyttää sellaisilla kasvojen alueilla, missä iho on ohutta (yleensä poskilla).

Essentiq on nyt kehittänyt erityisesti teinelle mutta myös rasvaisesta ihosta kärsiville aikuisille Ruusumyrtti & bergamotti -rasvaisen ihon nesteen. Tämä neste on vesipohjainen, ja siihen on yhdistetty Aloe vera -geeliä ja polysakkarideja. Tämä yhdistelmä tekee nesteestä äärimmäisen kevyen, ja siksi se imeytyy syvälle ihoon (juuri tätä rasvainen iho tarvitsee). Pääainesosat ovat Rose Myrtle, sahapalmu- ja katajanmarjauute sekä bergamottikuoriöljy. Ne auttavat avaamaan ja puhdistamaan ihohuokosia ja vähentämään talintuotantoa. Tämä torjuu iho-ongelmia ja parantaa kosteutta ja säteilyvoimaa. Nesteeseen on lisätty myös luomufermentoitua hyaluronhappoa, ximenauutetta, glyseriiniä, allantoiinia, pantenolia ja bisabololia.

Talvella ja kylmällä säällä myös rasvainen iho voi tarvita suojakseen sulkevaa öljyä. Tässä tapauksessa Essentiq suosittelee käyttämään KIDS Aloe vera ja vanilja -kasvovoidetta. Miksikö? Koska tämä voide sisältää kevyitä ja nopeasti imeytyviä öljyjä, jotka eivät kuitenkaan rasvoita ihoa voimakkaasti. Jos teinin iho on poskilta ohut, silloin Essentiq suosittelee käyttämään talvella kuivan ihon Olkikukka & Babassu -kasvovoidetta.

Teini-ikäiselle tulisi hankkia Green Lemon & May Chang -kasvojenpuhdistusgeeli, Oliivi & ruusunmarja kasvokuorinta ja rasvaisen ihon neste Ruusumyrtti & bergamotti. Tällaista puhdistusta tulisi käyttää joka päivä siitä lähtien, kun ensimmäiset finnit ilmestyvät. Ihoa ei tulisi päästää muodostamaan ongelmaisia, tulehtuneita kohtia.