Sertifioitu kiharoiden hoito ŌMAKAlta

Kiinteät shampoot, hiussaippuat ja eksklusiivinen hoito kiharille ja pörröisille hiuksille

ŌMAKA tarkoittaa uutta alkua. Hyvin harkitut, luonnolliset ja sertifioidut tuotteet mullistavat hiustenhoitorutiinisi hellävaraisesti ja tukevat sinua ja kiharia, pörröisiä hiuksiasi tässä uudessa alussa. Ne hoitavat hiuksia optimaalisesti - jotta voit rakastaa kiharoitasi!

ŌMAKA Naturkosmetik: 6 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Pienen saksalaisen ŌMAKA -merkin tuotteet on kehitetty erityisesti afrohiuksille, pörröisille ja kiharoille. Varsinkin nämä hiukset ovat erittäin vaativia näyttääkseen todella kauniilta. Yleensä sinun täytyy yrittää paljon saavuttaaksesi tavoitteesi. Tämä polku alkaa usein lapsuudessa vanhemmista, joille tämä hiusrakenne voi olla liikaa tai kampaajista, jotka voivat työskennellä hyvin vain suorien hiusten kanssa, ja vääristä hoitotuotteista, jotka vaikeuttavat hiusten hallintaa. Useimmiten lasten keskeinen härnääminen saa kiharahiuksisen julitamaan lopulta sodan hiuksilleen sen sijaan, että hän oppisi rakastamaan niitä.

Siksi on olemassa ŌMAKA - jotta hiuksistasi hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla ja ne voivat loistaa aivan kuten sinä. Koska hoito on välttämätöntä, varsinkin afrohiuksille - suuri osa siitä liittyy identiteettiin. Afrohiusten aihe on saanut aivan liian vähän huomiota aivan liian pitkään. Siksi hoitoa ei juuri ollut – ei todellakaan luonnollista. Mutta heikot, pörröiset kiharat tai jopa kemiallisesti suoristetut kiharat ovat kaikkea muuta kuin iloisia - ja sen valitettavasti huomaa.

Syleile hiuksiasi ja persoonallisuuttasi antamalla luonnollisille hiuksillesi parasta hoitoa – täysin uudelle asenteelle elämään ja itserakkaudelle! ŌMAKA tuotteet ovat sertifioituja, soveltuvat Curly Girl -menetelmään ja sopivat koko perheelle.