Lavera Suihkubalsami Winter Glory

Hellävarainen puhdistus kuivalle iholle!

Valmistajalla ei ole enää valikoimissa tätä tuotetta
  • Limited Edition
  • Runsasta hoitoa
  • Viettelevä tuoksu

Kuvaus tuotteesta

  • Sisältää luomuparapähkinää & luomuvaahterasiirappia
  • Hemmotteleva puhdistus
  • Limited Edition

Limited Edition Winter Glory -suihkubalsami erottuu viettelevän pähkinäisellä tuoksullaan. Arvokkaat ainesosat, kuten luomuparapähkinä ja luomuvaahterasiirappi antavat yhdessä runsasta hoitoa. Rasittunut ihon uloin kerros puhdistuu hellävaraisesti ja se saa kosteutta. Avain kauniiseen, hoidettuun ihoon kylmänä aikana.

Päivät lyhenevät, aurinko laskee aikaisemmin ja lehdet alkavat pudota puista. Lyhyesti sanottuna: syksy, ja kohta talvikin, on ovella. Tähän aikaan vuodesta ihomme rasittuu erityisen paljon kylmyyden ja kosteuden takia. Juuri nyt on tärkeää antaa iholle runsasta hoitoa. Vastatakseen näihin vaatimuksiin Lavera on valinnut erityisen hoitavat ja runsaat ainesosat. Limited Edition Winter Glory suojaa kuivaa ja rasittunutta talvi-ihoa luomuparapähkinän ja luomuvaahterasiirapin avulla. Talvisen lämmin, pähkinäinen tuoksu hemmottelee ihon lisäksi myös aisteja.

Luomut hoitokohokohdat luonnosta:

Luomuparapähkinä: Parapähkinä sisältää runsaasti rasvahappoja ja vitamiineja. Se hoitaa kuivaa ja rasittunutta ihoa ja antaa sille samalla kosteutta. Luomuparapähkinä imeytyy nopeasti ihoon jättämättä sen pinnalle epämiellyttävää rasvakalvoa.

Luomuvaahterasiirappi: Sokerivaahteran uute kosteuttaa tehokkaasti ja hoitaa kuivaa ja rasittunutta talvi-ihoa. Luomuvaahterasiirappi on erinomainen öljyn kuivan ja herkän ihon hoitoon.

Tuoteluokat: Suihkuvoiteet & -lotionit
Merkki: Lavera
Ominaisuudet: Vegaaninen
Sertifikaatit: NaTrue, Vegan Society

Ainesosat

Tuoteseloste CTFA/INCI: Water (Aqua), Glycerin, Lauryl Glucoside, Alcohol*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Xanthan Gum, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract*, Bertholletia Excelsa Seed Extract*, Sodium PCA, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Fragrance (Parfum)**, Limonene**
* ingredients from certified organic agriculture
** natural essential oils

Valmistajan huomautus

Lisätarvikkeet

Tuotearvostelut

arviota tuotteesta Lavera Suihkubalsami Winter Glory

28 arviota muilla kielillä

2,8 5 tähdestä
5 tähteä
8 (22%)
4 tähteä
6 (16%)
3 tähteä
4 (11%)
2 tähteä
7 (19%)
1 tähti
11 (30%)

36 arviota

Kielellä suomi ei löydy yhtään arviota, mutta 28 arviota löytyy muilla kielillä.