HEJ ORGANIC Sensitive herkälle iholle

HEJ ORGANIC Sensitive herkälle iholle

Trendikäs ja vegaaninen saksalainen tuotemerkki HEJ ORGANIC tarjoaa laajan valikoiman luonnonkosmetiikkaa ja on omistautunut myös herkälle iholle Sensitive-sarjallaan. Katsomme nyt yhdessä, mikä määrittelee tarkalleen tämän ihotyypin ja miten sitä voidaan hoitaa parhaiten. Herkkä iho ei ole hauska asia. Sen asianmukainen hoito voi kuitenkin olla mukavaa, koska oikean kosmetiikan avulla iho saa kaiken tarvitsemansa ja palauttaa tasapainonsa. Tämä saa ihon loistamaan uudelleen.

Mikä on herkkä iho?

On tärkeää tietää, mikä on herkkä iho ja mitä se tarvitsee. Ennen kaikkea ihoa on tärkeä suojata mahdollisilta ympäristön haittavaikutuksilta erityisen huolellisen hoidon lisäks, koska tällä ihotyypillä on usein heikentynyt luonnollinen suoja, ja se voi olla altis epäpuhtauksille, punoitukselle tai ärsytykselle. Varsinkin vuodenaikojen vaihtuessa keväällä ja talvella altistuminen lämmitysilmalle, tuulelle ja kylmälle on erityisen voimakasta ja vaatii lempeää tukea yhdessä tehokkaan hoidon kanssa. Herkkä iho on helposti epätasapainossa ja reagoi ärsytyksellä voimakkaisiin pesuaineisiin, joihinkin hoitoaineisiin tai tuoksuihin. Mutta aurinko, lämpö tai stressi voivat myös olla haittatekijöitä, jotka on aina otettava huomioon ihonhoidossa.

Mieto puhdistus ja tehokas hoito

Puhdistus voidaan nähdä yhtenä ihonhoidon kulmakivistä, joten aloitetaan siitä. Herkkä iho tarvitsee erityisen hellävaraista puhdistusta miedoilla ainesosilla. Herkkä kasvohoitosaippua sopii tähän parhaiten, koska sillä on sama pH-arvo kuin iholla, joten se ei vaikuta sen herkään tasapainoon eikä suojatoimintaan. Samanaikaisesti on tärkeää kiinnittää huomiota veden lämpötilaan: veden tulee olla haaleaa, koska liian lämmin tai kylmä puhdistus voi aiheuttaa ärsytystä. Lisäksi kuorintaa tulee ehdottomasti välttää. Puhdistuksen jälkeen taputtele iho varovasti kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä äläkä hiero.

Seuraavan hoidon tulisi olla myös mahdollisimman hellävaraista, mutta sen on annettava tehokasta hoitoa ja vahvistettava ihon suojakerrosta - mahdollisimman hellävaraisilla ainesosilla, joilla on rauhoittavia ominaisuuksia ja jotka tukevat ihoa. Sääntö on: vähemmän on enemmän! Mitä vähemmän ainesosia tuote sisältää, sitä vähemmän ihoärsytystä tai ärsytysvaaroja on. Sensitive Oil -seerumin ja Sensitive 24H -voiteen avulla HEJ ORGANIC tarjoaa lyömättömän duon optimaaliseen ihonhoitoon. Seerumia voidaan käyttää sellaisenaan ennen voiteen levittämistä tai sekoittaa voiteen kanssa ja varmistaa miellyttävän kosteutuksen ja kauniin hehkun, samalla kun voide kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa aamulla ja illalla. Kaikki sarjan hoitotuotteet sisältävät uudistavaa hamppuöljyä ja rauhoittavia uutteita kamomillasta ja kaurasta ja suojaavat ihoa.

Herkällä hoidolla ja tasapainoisella elämäntavalla herkkä iho voi löytää rauhan ja antaa sinun taas säteillä!

Kaikki Sensitive-sarjan tuotteet