Phitofilos Värisekoitus viileä vaalea

Tekee vaaleansävyistä vielä kirkkaampia

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Kuvaus tuotteesta

Tämä granaattiomenan, raparperin ja indigon sekoitus tekee vaalean sävystä viileämpiä ja kirkkaampia. Se ei sisällä punaista hennaa, ja ei siksi sovi kuparisiin korostuksiin. Värin intensiviisyys riippuu vaikutusajasta, joka voi olla 40-80 minuuttia.

Phitofilos-hiusvärit ovat luonnollisesti värjääviä, ja joko yhden ainoan kasvilajin jauheesta tai usean sekoituksesta. Joka tapauksessa ne ovat 100 % luonnollista alkuperää. Ne värjäävät, peittävät valkoisia hiuksia ja antavat kiiltoa puuttumatta hapetusprosessiin tai eri luonnollisten ainesosien synteesiin. Ne eivät sisällä kemiallisia lisäaineita, natriumpikramaatteja tai raskasmetalleja.

Pakattu alumiinipussiin. PAO (käyttöaika avaamisen jälkeen): 12 kuukautta.

Käyttö:

Hennan ja yleensäkin kaikkien kasviperäisten värisekoitusten käyttö vaatii ihanteellista tulosta varten tiettyjä prosesseja. Kokemus ja hienosäätö ovat tarpeellisia, jotta tuotteesta saa kaiken irti. Myös jokainen hiustyyppi reagoi eri lailla käsittelyyn. Kasviperäisten aineiden käyttö on eräänlaista kasvitaidetta käyttäjänsä käsissä ja silmissä.

Sekoita tarvittava määrä värijauhetta mieluiten kulhossa lusikalla, joka ei ole tehty metallista, kiehuvaan veteen, kunnes saa kermaisen tahnan. Levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin siveltimellä tai käsin. Käytä käsineitä!

Jotta välttäisit päänahan ei-toivotun värjäytymisen, suosittelemme käsittelemään sen ennen värjäämistä ohuella kerroksella öljyä tai voidetta. Kun tahna on levitetty tasaisesti koko hiuksiin juurista latvoihin, peitä hiukset huolella tuorekelmulla tai alumiinifoliolla ja anna vaikuttaa 40-80 minuuttia, halutun värin voimakkuuden mukaan. Vaikutusajan jälkeen huuhtele hiukset huolella tai käytä hyvin mietoa shampoota, kunnes vesi on täysin kirkasta. Sitten voit kuivata hiukset totuttuun tapaan. Ihanteellista tulosta varten tai lyhentääksesi vaikutusaikaa voit käyttää kuivaushuppua tai vaihtoehtoisesti silloin tällöin tehostaa vaikutusta föönillä.

Tiesitkö muuten, että ...?

Henna-jauhe on ympäristöystävällistä, sillä se ei sisällä haitallisia aineita ja auttaa näin sitä viljeleviä ihmisiä?

Hennakasveja viljellään aavikoiden reunalla aavikoitumisen etenemistä ehkäisemään ja jotta paikallinen väestö saa tärkeän tulonlähteen?

Merkki: Phitofilos
Lisätietoja

Tuoteseloste (INCI): Punica Granatum P. Powder, Rheum Ocinale Root Powder,Indigofera Tinctoria Leaf Powder

Lisätarvikkeet
Lataukset

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Phitofilos Värisekoitus viileä vaalea

32 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

2,8 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
8 (21%)
4 tähteä
6 (16%)
3 tähteä
5 (13%)
2 tähteä
8 (21%)
1 tähti
10 (27%)

37 arvostelua

Kielellä suomi ei löydy yhtään kirjoitettua arvostelua, mutta 32 arvostelua löytyy muilla kielillä.


Samankaltaiset tuotteet:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen "Värisekoitus viileä vaalea", ostivat myös:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder