TEA Natura Ghassoul-pesusavi

Tuote, jolla on 1000 ominaisuutta: vartalolle & hiuksille!

  • Tekee ihosta kimmoisan
  • Vähentää talin muodostumista
  • Poistaa kuolleet ihosolut
  • pH-arvo: 7
  • 5,69 € (1,63 € / 100 g)

sis. 24% alv. plus toimituskulut

Varastossa

Toimitus maanantaina, 13. joulukuuta: Tilaa maanantaina kello 07:00 mennessä.

Toimitus jouluksi: Tee tilauksesi viimeistään ma, 13. joulukuuta klo 23:59 CET. Lisää tietoa

sisältö: 350 g

Toivelistalleni

Tuotenro.: TEAN-GHA1, Sisältö: 350 g

EAN: 8032697810435

  • Tekee ihosta kimmoisan
  • Vähentää talin muodostumista
  • Poistaa kuolleet ihosolut
  • pH-arvo: 7

Kuvaus tuotteesta

Tätä savea on käytetty Marokossa jo vuosisatojen ajan saippuana, jota etenkin pohjoisen, sekä jotkin Lähi- ja Keski-Idän kansat arvostavat. Se tunnetaan nimellä "Ghassoul" tai "Rhassoul", joka tulee verbistä "rhassala" ja tarkoittaa arabiaksi "pesemistä".

Ghassoul saadaan Marokosta ja se on peräisin Atlas-vuoriston keskeltä Molouya-laaksossa sijaitsevasta patojärvestä, n. 150-200 km Fesistä. Tämä savi saadaan perinteisin menetelmin tunneleista ja maanalaisista kaivoksista. Heti kun Ghassoul tulee ulos tunnelista, se pestään vedellä epäpuhtauksien poistamiseksi. Sen jälkeen se levitetään suurille, tasaisille matoille ja kuivataan auringossa. Tuloksena on puhdas tuote, jota markkinoidaan liuskojen tai jauheen muodossa.

Jos käytät tätä savea ihonhoitoon, voit nauttia tunteesta, että käytät ympäristöystävällistä puhdistusainetta, joka on vähintään yhtä tehokas kuin tavalliset tuotteet. TEA Natura luottaa täysin tähän luonnon ihanaan lahjaan, jota tuodaan suoraan Marokosta. Ihosi ja hiuksesi tulevat kiittämään sinua tulemalla terveiksi ja säteileviksi. Tämän pesujauheen valmistuksessa luonto ei kärsi, koska kyseessä on puhdas mineraali.

Ghassoul on ollut jo pitkään välttämätön osa Hamamin, turkkilaisen kylpylän, peseytymisrituaalia ihon ja hiusten luonnolliseen vahvistamiseen. Tämä savijauhe voidaan sekoittaa tahnaksi, ja sitä voidaan käyttää niin ihon kuin hiusten pesuun tai kasvonaamiona. Ihosta tulee ihanan pehmeä, ja talintuotanto vähenee sekä iho elpyy. Kuolleet ihosolut poistuvat hellävaraisesti, ja ihohuokosten tasapaino palautuu, mikä ehkäisee mustapäiden ja epäpuhtauksien muodostumista. Tämä monipuolinen tuote sopii myös herkän, allergisen ja epäpuhtaan ihon hoitoon ja puhdistukseen.
Myös hiustenhoidossa Ghassoulia voidaan käyttää kaikille hiustyypeille. Se poistaan rasvan hiuksista ja päänahasta tavallisen shampoon tavoin vahingoittamatta hiuksia. Ghassoulilla hoidetut hiukset vaikuttavat silkkisiltä, kiiltäviltä ja pehmeiltä.

Käyttö: Sekoita Ghassoul lasi-, puu- tai savikulhossa veden kanssa kunnes saat tasaisen tahnan. Levitä tätä tahnaa pyörivin liikkein kasvoille, vartalolle ja hiuksiin, ja huuhtele huolellisesti vedellä.
Hiusten pituuden mukaan käytä lyhyempiin hiuksiin yksi lusikallinen ja pidempiin hiuksiin kaksi tai useampia lusikallisia pesujauhetta.

koostumus: Jauheet
Tuoteluokat: Hiustenhoito , Savet
Ihotyyppi: Vaativa iho, Kaikille ihotyypeille, Herkkä iho, Epäpuhdas iho
Hiustyyppi: Kaikille hiustyypeille
Merkki: TEA Natura
Ominaisuudet: Vegaaninen, Hajusteeton, Muoviton
Sertifikaatit: Vegan OK

Tuoteseloste (INCI)

  • Moroccan Lava Clay (Hectorite)

Tietoa kasvipohjaisista hiusväreistä

Huomautuksia kasvijauheista ja savista

Lisätarvikkeet

Kysymykset muille asiakkaille ja heidän vastauksensa tuotteesta TEA Natura Ghassoul-pesusavi

Löydä tuotetta kokeilleiden asiakkaiden vastaukset

Tuotearvostelut

4 arviota kielellä suomi tuotteesta TEA Natura Ghassoul-pesusavi

363 arviota muilla kielillä

4,6 5 tähdestä
5 tähteä
450 (70%)
4 tähteä
126 (19%)
3 tähteä
34 (5%)
2 tähteä
19 (2%)
1 tähti
8 (1%)

637 arviota
4 arviota kielellä suomi
363 arviota muilla kielillä