Fangocur Mineraalisaippua akneen

Lievittää epäpuhtauksia ja ruusufinniä

Valmistajalla ei ole enää valikoimissa tätä tuotetta
  • Poistaa kertyneet aineenvaihdunnan kuona-aineet
  • Suojaa kuivumiselta
  • Lievittää tulehduksia

Vastaavia tuotteita:

CMD Naturkosmetik Teepuuöljysaippua
BINU Bamboo Charcoal kasvosaippua

Kuvaus tuotteesta

Kehitetty erityisesti aknen, finnien, mustapäiden ja epäpuhtauksien tai ruusufinnin vaivaaman ihon puhdistukseen. Saippua on valmistettu käsityönä Itävallassa ja on kypsynyt luonnollisesti 6 viikkoa.

Saippuan toimintaperiaate: iho puhdistuu perusteellisesti ja hellävaraisesti, ja vapautuu aineenvaihdunnan kuona-aineiden kertymistä. Alkaalisen vaikutuksensa ansiosta ihon sarveiskerros paisuu, ja tämä vaikutus pysyy n. 2-3 tuntia. Tänä aikana iho elvyttää vesi-lipidi-kerroksensa, joka suojaa sitä kuivumiselta. Näin iho ei kuivu puhdistuksen jälkeen. Ainesosat (rikki ja mineraalit) ehkäisevät tulehduksia. Käytä aamuin illoin (illalla ennen mineraalista aknenaamiota). Tärkeää: mineraalisaippua akneen on ihanteellinen täydennys fangocurin mineraaliseen aknenaamioon, joka osoittaa mitä parhaimpia parantavia tuloksia aknen, finnien, mustapäiden, epäpuhtaan ihon ja ruusufinnin hoidossa.

Saippua riittää päivittäin käytettynä koko vartalolle n. 1 kuukaudeksi (vielä riittoisampi, jos tuotetta käytetään vain kasvoille). Erittäin suositeltava myös päivittäiseen hiustenpesuun.

Tuoteluokat: Saippuat
Ihotyyppi: Rasvainen iho, Epäpuhdas iho
Merkki: Fangocur

Ainesosat

Ainesosat: puhdas Fango-savi, oliiviöljy ja kookosrasva (luomulaatuinen), sekä erityiset, luonnonpuhtaat, antiallergiset öljyuutteet. Puhdas luonnontuote, ei sisällä synteettisiä ainesosia, ilman eläinkokeita ja ilman kemiallisia säilöntäaineita.

Tietoa fangocurista

Tuotearvostelut

arviota tuotteesta Fangocur Mineraalisaippua akneen

8 arviota muilla kielillä

3,9 5 tähdestä
5 tähteä
6 (46%)
4 tähteä
4 (30%)
3 tähteä
0 (0%)
2 tähteä
1 (7%)
1 tähti
2 (15%)

13 arviota

Kielellä suomi ei löydy yhtään arviota, mutta 8 arviota löytyy muilla kielillä.