farfalla Luomulaatuinen jojobaöljy

Erityisen ihoystävällinen tehohoito

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Tämän tuotteen uusi versio:

farfalla Luomu jojobahoitoöljy
Kuvaus tuotteesta

Jojobaöljy on erittäin monipuolinen öljy, joka imeytyy ihoon hyvin ja suojaa sitä kuivumiselta. Lisäksi se parantaa ihon joustavuutta ja on hyvin siedetty ja ihoystävällinen kaikille ihotyypeille. Se ravitsee ja suojaa kuivaa ja halkeilevaa ihoa, sopii myös vauvan hierontaan, ja sitä käytetään mielellään kuivan ja ikääntyneen ihon hoitoon kosteutta säilyttävien ominaisuuksiensa ansiosta. i
Sitä voidaan myös käyttää lähes joka tarkoitukseen ihon ja hiusten hoidossa, tai sekoitettuna toisiin öljyihin, mieluiten sellaisiin, joilla on korkea linoli- ja linoleenihappopitoisuus, sillä näitä rasvahappoja jojobaöljy ei itse sisällä.

Jojobaöljy on oikeastaan nestemäinen kasvivaha, joka jähmettyy alle 22°C:n lämpötilassa. Se saadaan nestemäiseksi hauduttamalla pulloa kuumassa vedessä.

Käyttö:

  • Henkilökohtaiseen hoitoon. sekoita 75 ml luomulaatuista jojobaöljyä ja 15-25 tippaa eteerisiä öljyjä, kuten greippiä, sitruunaa, litsiä, laventelia jne. ja saat oman lempiöljysi.
  • Odottaville äideille ja raskauden jälkeen voimakkaasti rasittunutta ihoa varten elastisuutta edistävä ja kiinteyttävä hoito: sekoita luomujojobaöljyä ja 20 % luomuvilliruusuöljyä. Hiero ihoon hellävaraisesti pyörivin liikkein.

Alkuperämaa: Israel

Merkki: farfalla
Lisätietoja

Tuoteseloste (INCI): Simondsia Chinensis Seed Oil

Tietoa hoitavista luomuöljyistä
Lisätarvikkeet

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta farfalla Luomulaatuinen jojobaöljy

29 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

4,7 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
36 (75%)
4 tähteä
9 (18%)
3 tähteä
2 (4%)
2 tähteä
1 (2%)
1 tähti
0 (0%)

48 arvostelua

Kielellä suomi ei löydy yhtään kirjoitettua arvostelua, mutta 29 arvostelua löytyy muilla kielillä.