Kasviksista valmistettu Hands on Veggies luonnonkosmetiikka

Tutustu EccoVerden koko Hands on Veggies -valikoimaan.

Hands on Veggies tarkoittaa innovatiivista, vegaanista luomukosmetiikkaa puutarhasta! Itävaltalainen tuotemerkki syntyi halusta kehittää uusia, raikkaita, nuoria ja täysin vallankumouksellisia luomukosmetiikkatuotteita , joka on yksinkertaisesti "vihreää" ja kaikkea muuta kuin tavallista.

Saat lisätietoa tästä merkittävästä tuotemerkistä Hands on Veggies -sivustolta .

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

Marken / Hands on Veggies

Hands on Veggies: 8 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Laadukkaiden tuotteiden päähenkilöt ovat todellakin epätavallisia: kasvikset. Kosmetiikkamarkkinat ovat toistaiseksi suosineet hedelmiä ja kukkia kasvisten kustannuksella, mutta kasvikset tarjoavat erilaisia ravintoaineita, vitamiineja ja antioksidantteja eivätkä siksi ole millään tavalla huonompia kuin hedelmät tai kukat! Osa luonnollisista ainesosista saadaan myös biofermentaatiolla mikä tarjoaa siten entistä laajemman valikoiman arvokkaita vaikuttavia aineita iholle ja hiuksille.

Toinen Hands on Veggiesin erikoisuus on kosmetiikan säilöntä. Tämän varmistavat kasviuutteet ja fermentoidut ainesosat. Tämä on erityisesti kehitetty, monivaiheinen ja puhtaasti luonnollinen säilöntäprosessi. Tästä on jopa kaksinkertainen etu: ekologisuus ja hoito.

Hands on Veggies keksi myös jotain erikoista pakkauksen suhteen: putkilot on valmistettu biopohjaisesta muovista, joka voidaan valmistaa sokeriruo'on jätteistä. Tämä ei ole vain kestävää , vaan myös säästää paljon hiilidioksidipäästöjä. Tyhjät putkilot ovat kierrätettäviä !

Hands on Veggies -brändi on:

  • vegaaninen
  • ECOGEA :n luomusertifioitu
  • eläinkokeeton
  • säilötty luonnollisesti biofermentoinnilla